cristiano cartonasDiseară, Real Madrid dispută o nouă rundă în La Liga, de această dată fără pionul principal, Cristiano Ronaldo. Începînd cu ora 21:00, “galacticii” îi vor primi pe cei de la Villarreal pe Santiago Bernabeu, meci ce contează pentru etapa a 23-a.

Real Madrid are o misiune dificilă în această seară, mai ales că din echipa de start lipseşte deţinătorul Balonului de Aur din 2013, Cristiano Ronaldo, care a fost eliminat în egalul din etapa trecută cu Athletico Bilbao, scor 1-1. Carlo Ancelotti se pare că i-a găsit înlocuitor portughezului în persoana lui Jese, însă trebuie reamintit faptul că în tur madrilenii nu s-au putut impune în faţa nou-promovatei Villarreal, partida terminîndu-se la egalitate, scor 2-2.

Formaţia de pe Santiago Bernabeu are 54 de puncte şi ocupă locul 2, la egalitate de puncte cu Barcelona, echipa de pe locul secund, şi e la trei puncte în spatele liderului surprinzător, Atletico Madrid. De partea cealaltă, “Submarinul galben” se află pe locul 5, cu 40 de puncte şi are toate motivele să spere la un loc de Europa League.

Real Madrid vine după o serie extraordinară de 13 victorii consecutive pe teren propriu în toate competiţiile, pe parcursul cărora a reuşit să înscrie nu mai puţin de 41 de goluri, o medie de peste 3 goluri pe meci. De asemenea, şi Villarreal traversează o perioadă excelentă, cu 4 victorii în ultimele 5 etape din La Liga, linia ei de clasament fiind următoarea: 12 victorii, 4 rezultate de egalitate şi 6 înfrîngeri.

Cine e înlocuitorul lui Ronaldo: Jese Rodriguez Ruiz
-locul naşterii: Las Palmas, Spania
-data naşterii: 26 februarie 1993
-înălţime: 1.78 m
-greutate: 73 kg
-poziţie: atacant
-a fost promovat la prima echipă în sezonul 2011-2012, unde a bifat două apariţii
-debutul în Champions League: 2 octombrie 2013, într-o partidă cîştigată de Real în faţa lui FC Copenhaga, scor 4-0
-primul gol marcat pentru madrileni: 26 octombrie 2013, într-un meci pierdut cu Barcelona, scor 1-2
-a primit Gheata de Bronz pentru al treilea cel mai bun marcator de la Cupa Mondială Under 20, fiind principalul marcator pentru naţionala Spaniei
-în acest sezon din La Liga: 13 apariţii, 3 goluri şi 3 assisturi
-în acest sezon din Cupa Regelui Spaniei: 7 prezenţe, 3 goluri şi două pase de gol
-valoarea pe transfermarkt: 15.000.000 euro

Echipe probabile:

Real Madrid (4-3-3): Lopez – Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo – Modric, Alonso, Di Maria – Bale, Benzema, Jese

Villarreal: (4-4-2): Asenjo – Mario, Paulista, Dorado, Costa – Aquino, Trigueros, Bruno, Gomez – Santos, Perbet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *