404 Not Found


nginx
Atletico Madrid – Real Madrid: Revine Ronaldo cu gol? – Sporting News

cristiano-ronaldo_real_madridDiseară, cu începere de la ora 22:00, se va disputa manşa retur a semifinalei din Cupa Regelui Spaniei dintre Atletico Madrid şi Real Madrid. În tur, “galacticii” au învîns la scor de neprezentare marea rivală din Madrid. Partida va fi în direct pe DigiSport. Un amănunt interesant este că, în toate competiţiile, Atletico n-a mai învins Realul pe Vicente Calderon din 1999.

Alb-roşiii vin după două înfrîngeri, una în Cupa Spaniei, contra Realului, scor 0-3, şi una suferită etapa trecută, împotriva Almeriei, scor 0-2. Ca să ajungă în această fază a competiţiei, Atletico a trecut de Sant Andreu, iar apoi de alte două formaţii puternice din La Liga, Valencia şi Athletico Bilbao. Diego Siemone se va putea baza la această partidă pe serviciile lui Koke, care vine după o suspendare. În schimb, vedeta lui Atletico, Diego Costa va privi partida din triubune, fiind suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Nici Thibaut Courtois, David Villa, Tiago Mendes şi Filipe Luis nu vor fi pe teren în această seară, ei fiind accidentaţi.

Real Madrid are un moral excelent şi se deplasează pe Vicente Calderon după ce în 2014 a cîştigat toate partidele, cu excepţia remizei din faţa lui Athletico Bilbao, scor 1-1, meci în care a fost eliminat Cristiano Ronaldo. În weekend, madrilenii au reuşit să cîştige meciul cu Villarreal, scor 4-2, deşi cîştigătorul Balonului de Aur din 2013 nu a fost pe teren. “Galacticii” ocupă locul doi în La Liga, la egalitate de puncte cu Barcelona, ocupanta primei poziţii, şi Atletico Madrid, ultima echipă de pe podium, toate 3 avînd 57 de puncte, golaverajul fiind cel care face departajarea. În cele trei meciuri din Cupa Spaniei (Olimpic Xativa, Osasuna şi Espanyol) în care Casillas a apărat, madrilenii nu au primit gol. Carlo Ancelotti nu se va putea baza în continuare pe Sami Khedira, accidentat, însă îi va avea apţi pentru această partidă pe Raphael Varane, venit după o accidentare, şi Cristiano Ronaldo, care revine după suspendarea din meciul cu Bilbao.

Echipele probabile:

Atletico Madrid (4-2-3-1): Aranzubia – Manquillo, Godin, Miranda, Juanfran – Suarez, Koke – Sosa, Diego, Rodriguez – Garcia

Real Madrid (4-3-3): Casillas – Arbeloa, Pepe, Varane, Coentrao – Di Maria, Alonso, Modric – Bale, Benzema, Ronaldo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *