plum media agencyLa momentul actual, foarte multe firme au un site de prezentare. Totusi, prezenta online este mai mult o simpla formalitate pentru ca aspectul, functionalitatea si promovarea de care au parte sufera comparativ cu normele si tendintele momentului.

Pentru a avea o pagina web competitiva  care sa aduca profit societatii e nevoie de mai mult decat o simpla adresa si un continut. Intrucat alte firme experimenteaza succesul in sfera online, inseamna ca beneficiile pot fi crescute daca se urmaresc unele criterii.

Aspectul este foarte important. El este primul care “izbeste” vizitatorul, este cel care defineste pagina. Daca culorile folosite au tonalitati care se potrivesc, inseamna ca vizitatorul va avea o experienta placuta.

Sunt culori si combinatii de culori care se potrivesc de minune unui mediu business si altele care se incadreaza in alte tipuri de siteuri. Asa ca inainte de a va apuca de crearea paginilor, intrebati o agentie de web design ce combinatii de culori ar fi potrivite firmei dumneavoastra.

Usurinta navigarii este un alt element de care trebuie tinut cont. Imaginati-va ca vizitatorul cauta o categorie iar meniul este pozitionat in asa fel incat sa fie greu vizibil. Cel mai probabil ca va fi deranjat de o asemenea pozitionare. Imaginile si legaturile vor fi astfel incadrate ca sa faciliteze accesul la paginile interne.

Promovarea este ceva de care nu ne putem debarasa. Degeaba avem o pagina frumoasa care poate fi accesata cu usurinta, daca nu este vizitata. Clientii au nevoie sa stie de dumneavoastra pentru ca vor servicii de calitate. Iar pentru ca dumneavoastra sunteti solutia lor, trebuie sa le iesiti in intampinare cand cauta asa ceva.

O firma de web design si promovare online va poate oferi toate cele prezentate mai sus. Preturile pot fi diferite in functie de proiect, de complexitatea lui, asa cel mai bine este sa cereti o cotatie si o intalnire inainte. Dupa aceea, va puteti apuca de treaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *