404 Not Found


nginx
Simona Halep se teme de Serena – Sporting News

Simona-Halep_3029436

Romanca Simona Halep a dezvaluit ca ii este teama de americanca Serena Williams, dar si ca isi doreste sa avanseze in clasament anul viitor

Potrivit celor mai noi stiri si pariuri tenis de pe bet365.com, romanca Simona Halep a facut o declaratie in care a spus ca ii este frica de o infrangere severa in fata americancei Serena Williams, jucatoare care ocupa prima pozitie in clasamentul WTA. Romanca a spus ca stie ca intre ea si Serena exista o diferenta mare, iar din acest motiv exista aceasta teama de a nu pierde la rau. Totusi, Simona a spus ca exista si acea dorinta de a demonstra ca poate juca tenis la nivel inalt.

Pana acum romanca a intalnit-o pe Serena Williams de trei ori, iar de doua ori s-a intamplat chiar in acest an. In fiecare din aceste doua meciuri a pierdut un set la zero. Singurul meci in care Simona i-a tinut cat de cat piept americancei a avut loc in 2011 in turul doi la Wimbledon cand romanca a castigat primul set, dar apoi le-a pierdut pe urmatoarele cu 6-2 si 6-1.

Pe langa aceasta teama pe care o are in fata liderului mondial, Simona Halep a mai spus ca obiectivul pentru 2014 ar fi clasarea in top 5. Pentru a atinge acest obiectiv ar trebui sa invinga mai multe jucatoare si sa ajunga in fazele superioare ale turneelor de Grand Slam, iar primul astfel de turneu va avea loc in ianuarie la Melbourne.

Anul trecut la Australian Open, Simona Halep a fost eliminata in primul tur de americanca Sloane Stephens. La editia din 2014 bet365 ii ofera o cota de 29,00 pentru castigarea turneului, fiind a 7-a favorita. Principala favorita este Serena Williams cu o cota de 1,90.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *