ultima-sansa-la-steaua-reghe-fortat-sa-schimbe-mijlocul-radut-mai-are-cateva-meciuri-la-dispozitie-decizia_size1Cu Mihai Pintilii accidentat, mijlocasul titular al Stelei si al echipei nationalei suferind o recidiva, Reghecampf a primit inca o veste grea in aceasta saptamana, Filip rupandu-si piciorul.

Vazut ca fiind a doua optiune pentru postul de mijlocas central, Filip va lipsi cel putin 4 luni de pe gazon, acesta trecand deja printr-o operatie.

Reghe se vede astfel pus intr-o postura dificila, la mijloc urmand sa apara unul dintre fotbalistii care nu au bifat mai deloc minute in acest sezon.

Antrenorul are in acest moment trei solutii pentru a trimite langa Alex Bourceanu – Prepelita, Radut si Ionut Neagu.

Surprinzator, in echipa Stelei ar putea sa apara in urmatoarele meciuri Mihai Radut, fotbalist aflat intr-o situatie ciudata. Considerat printre oamenii de baza inaintea sezonului, dupa prestatiile excelente in tricoul Panduriilor, anul trecut, Radut a intrat intr-un con de umbra, acesta dorind chiar, la un moment dat, sa plece de la echipa. Mutarea a cazut in cele din urma, insa mijlocasul nu a mai prins primul 11.

Ultimele etape disputate in acest an ar putea insemna pentru Radut si ultimele meciuri la Steaua, fotbalistul avand o ultima sansa sa-si dovedeasca utilitatea pentru echipa. Daca nu va reusi sa suplineasca absentele lui Pintilii si Filip, acesta ar putea fi in cele din urma lasat sa plece din Ghencea.

Ce se intampla cu Neagu?
Sosit in schimbul a 500 de mii de euro de la Otelul, Ionut Neagu pare sa fie in continuare sarit din schema, mijlocasul care a fost adus la cererea lui Gigi Becali nereusind sa patrunda in primul 11. De altfel, acesta este acum ultima optiune pentru titularizare, Prepelita fiind si el cu un pas inaintea sa.

Neagu se confrunta inca cu reticenta lui Laurentiu Reghecampf, cel care nu l-a dorit la echipa, insistand in vara pentru alte transferuri decat cel al fotbalistului de la Galati.

Prepelita – 597 minute jucate in acest sezon – 1 gol marcat
Radut – 227 minute jucate – 2 goluri (cu Avantul Barsana in Cupa)
Ionut Neagu – 126 minute – 0 goluri

Primul 11 cu Pandurii: Tatarusanu – Georgievski, Szukala, Gardos, Latovlevici – Bourceanu, Radut – Chipciu, Stanciu, Tanase – Piovaccari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *