404 Not Found


nginx
Oamenii lui LIVERPOOL au fost pe National Arena; englezii anunta deja un transfer! Pe cine vor NEAPARAT dupa meciul Romania – Grecia: – Sporting News

oamenii-lui-liverpool-au-fost-pe-national-arena-englezii-anunta-deja-un-transfer-pe-cine-vor-neaparat_size1“Dave Fallows si Barry Hunter, sefii scouterilor de la Liverpool au fost marti la Bucuresti pentru a urmari meciul dintre Romania si Grecia” – este anuntul surpriza facut de britanicii de la Daily Mirror.

Potrivit acestora, oficialii fostei campioane a Europei au venit in Romania pentru a-l urmari pe Kostas Mitroglou, atacantul de 25 de ani al lui Olympiakos.

Cu 2 goluri in meciul tur si cu prestatii excelente in tricoul campioanei Greciei, pentru care a inscris in Liga Campionilor, Mitroglou i-a impresionat pe englezi si in meciul de marti, dovedindu-si inca o data instinctul de killer.

Mitroglou a fost urmarit la ultimele 6 partide disputate, grecul impresionand de fiecare data. Mai mult, englezii sunt incantati si de cifrele sale senzationale, acesta reusind sa inscrie 4 hat-trickuri, cu unul mai putin decat Ronaldo.

Liverpool este in acest moment dispusa sa plateasca pana la 10 milioane de euro in schimbul sau, dar Olympiakos ar putea porni o licitatie, pe fir intrand si Arsenal, Borussia Dortmund si Inter Milano.

In cazul in care Mitroglou va ajunge pe Anfield, exista sanse mari ca Luis Suarez sa fie in cele din urma lasat sa plece la Real Madrid, oferta de aproximativ 50 de milioane de euro fiind extrem de tentanta pentru sefii ‘cormoranilor’.

De asemenea, pe lista lui Liverpool se afla si Alex Maxim, mijlocasul nemtilor de la Stuttgart, care a oferit si el o prestatie solida, chiar daca Romania a pierdut calificarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *