404 Not Found


nginx
Steaua se pregateste de un nou transfer de senzatie! In iarna am putea avea pate de o super lovitura! Cine este romanul pentru care a venit de fapt Klopp la Bucuresti: – Sporting News

steaua-se-pregateste-de-un-nou-transfer-de-senzatie-in-iarna-am-putea-avea-pate-de-o-super-lovitura-cine_1_size1Jurgen Klopp a fost aseara in tribunele stadionului National Arena, la Romania – Grecia.

N-a venit sa vada cine merge la Rio, asta e sigur, ci mai degraba cine merge la Dortmund.

Pentru Alexandru Maxim, omul despre care presa germana a scris ca este in atentia Borussiei, n-avea de ce sa bata 2000 de kilometri pana la Bucuresti, pentru ca il vede in fiecare weekend la meciurile din Bundesliga.

Jurgen Klopp e interesat de atacantul minune al Greciei, Mitroglou. Interesat, dar nu disperat sa-si intareasca in iarna ofensiva. Si de ce ar fi? Borussia Dortmund are oameni de atac formidabili, ca Lewandowski, Aubameyang, Mkhitaryan, sau Reus. Mitroglou poate fi, sigur, un bonus pentru intarirea echipei.

Marea ingrijorare a lui Klopp in acest moment este defensiva, in conditiile in care sarbul Subotic a suferit o accidentare foarte grava in urma cu doua saptamani, si va fi indisponibil pana la finalul sezonului.

Mats Hummels si Sokratis sunt singurele variante pentru posturile de fundasi centrali, dar Klopp nu se poate baza doar pe ei pana la finalul sezonului.

Surse ProTV, apropiate clubului Steaua, spun ca motivul real al vizitei lui Jurgen Klopp pe National Arena il reprezinta interesul pentru Florin Gardos, fundasul titular in echipa Stelei dupa plecarea lui Chiriches la Tottenham.

Are 25 de ani, are experienta in competitiile europene, este jucator de nationala si, foarte important, costa putin. Stelistul e cotat in acest moment la 1,6 milioane de euro de transfermarkt.de.

Florin Gardos ar putea reprezenta solutia de avarie perfecta, fara riscuri, a uriasului club Borussia Dortmund.

Marfa ieftina, cu raport bun calitate-pret ar putea fi si Ciprian Tatarusanu. Portarul Stelei intra in iarna in ultimele 6 luni de contract, iar Steaua vrea sa-l dea in iarna, pentru a nu risca sa-l piarda gratis la finalul sezonului. Roman Weidenfeller, goalkeeper-ul cu 12 sezoane petrecute pe Westfalenstadion, are 33 de ani, iar oficialii Borussiei se gandesc din timp la solutii de inlocuire.

“Nu va pleca nimeni gratis de la Steaua” – Helmuth Duckadam;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *