steaua-a-luat-decizia-finala-tatarusanu-pleaca-la-iarna-cu-cine-il-inlocuieste-reghe_size1Ciprian Tatarusanu (27 de ani), titularul buturilor Stelei in ultimele 5 sezoane, are sanse tot mai mari sa paraseasca clubul din Ghencea inca din urmatoarea perioada de transferuri.

Aflat la final de contract, urmand sa poata semna din postura de jucator liber cu orice echipa isi doeste, Tatarusanu ar putea fi lasat sa plece in iarna in schimbul unei sume de bani, totul pentru ca Steaua sa nu il piarda gratis in vara – noteaza editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Goalkeeperul campioanei si al nationalei Romaniei a refuzat prelungirea contractului si, chiar daca mai are contract pana in iunie 2014, va fi cedat de Steaua in pauza de iarna, locul sau urmand sa fie luat de pustiul Valentin Cojocaru – scrie sursa citata.

Steaua va suferi o schimbare majora la nivelul postului de portar, dupa ce sefii au luat decizia de a-l ceda pe Tatarusanu. Acestia nu vor reinvesti, insa, suma incasata in schimbul fotbalistului sosit de la Bistrita, cel putin nu intr-un nou portar, Reghe dorind sa il integreze in echipa pe Cojocaru, unul dintre tinerii de mare perspectiva ai clubului.

Tanarul de 18 ani va primi credit din partea antrenorului, chiar daca acesta nu a bifat decat 3 partide in prima liga.

Desi este considerat un portar mai experimentat, Florin Nita va fi doar rezerva lui Cojocaru. Vara lui 2014 ar putea aduce un nou concurent pe post, insa totul tine de prestatiile pe care pustiul de 18 ani le va avea in returul de campionat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *