404 Not Found


nginx
Grecii sunt precauţi: “Am evitat Franţa şi Suedia, dar nu înseamnă că meciurile cu România vor fi simple” – Sporting News

salpingidis-epa36Atacantul Dimitrios Salpigidis (PAOK Salonic) a declarat că naţionala Greciei este foarte motivată şi va încerca să se impună în faţa României în ambele manşe ale barajului pentru Cupa Mondială din 2014.

 

“Am evitat Franţa şi Suedia la baraj, dar asta nu înseamnă că meciurile cu România vor fi simple. Şansele sunt 50-50. Teoria «dacă nu pot câştiga un meci, măcar să nu-l pierd» e corectă, dar niciodată nu ştii ce surprize îţi rezervă partida. Vom încerca să câştigăm ambele meciuri cu România. Nu se pot face predicţii, într-o fază, într-un moment, o greşeală poate schimba totul. Suntem foarte motivaţi, vom da totul pentru calificare şi sperăm ca noi să fim cei care obţinem biletele pentru Brazilia. Îmi aduc aminte de România generaţiei lui Hagi, un fotbalist uriaş, l-am admirat încă din copilărie”, a spus Salpigidis pentru Sport Day.

 

Fundaşul Sokratis Papasthatopoulos (Borussia Dortmund) a subliniat că echipa României este un adversar de luat în seamă.

 

“Întotdeauna jucăm la victorie, ar fi ideal să păstrăm poarta intactă în primul meci cu România. Va fi un joc foarte dificil. Ori ne calificăm şi totul e perfect, ori ratăm calificarea în Brazilia şi va fi o mare dezamăgire. Dar sper ca noi să fim în final învingătorii. România este o echipă tehnică, un adversar serios”, a spus Papasthatopoulos.

Partida Grecia – România contând pentru manşa tur a play-off-ului Cupei Mondiale se va disputa, vineri, de la ora 21.45, pe stadionul “Giorgios Karaiskakis” din Pireu, returul fiind programat pe Arena Naţională la 19 noiembrie, începând cu ora 21.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *