404 Not Found


nginx
Medicii s-au hotarat care va fi soarta lui Chiriches pentru baraj! Anuntul NEASTEPTAT dupa ce Vladinho si-a spart nasul! – Sporting News

surpriza-imensa-accidentarea-lui-chiriches-nu-e-atat-de-grava-ar-putea-juca-la-retur-anuntul-facut-in_size1Accidentat in weekend, in meciul pierdut de Tottenham cu 0-1, si diagnosticat in prima faza cu o fractura de piramida nazala, Vlad Chiriches se afla intr-o situatie mult mai buna decat se credea – este anuntul facut de Prosport, care a discutat cu agentul fotbalistului.

Desi initial se parea ca fundasul este iesit complet din calculele pentru dubla din barajul de calificare pentru Campionatul Mondial, Vlad Chiriches ar putea sa joace in meciul de pe National Arena, medicii anuntandu-l ca nu are nevoie de operatie, ci doar de cateva zile de repaus.

De altfel, informatia a fost confirmata de agentul fostului stelist, care a spus pentru Prosport: “Am vorbit cu Franco Baldini astazi si mi-a zis ca accidentarea nu e atat de grava pe cat se anticipa. Chiriches ar putea fi apt pentru meciul retur”, a spus acesta.

In plus, controlul amanuntit din Anglia a aratat ca el chiar poate intra pe teren fara sa fie refacut 100%, asa ca cei de la Tottenham i-au comandat deja o masca pe care sa o poarte pe fata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *