Baschet-Gaz-Metan-EuroChallenge-2

Dupa victorie din deplasare de la BC Kiev, Gaz Metan Medias a mai obtinut un succes in EuroChallenge, 73-68 in deplasare cu BC Kormend

Marti de la ora 19:00 Gaz Metan Medias a evoluat in deplasare la BC Kormend in etapa a 2-a a grupei D din EuroChallenge. La bet365 echipa medieseana era favorita la victorie in ciuda faptului ca juca in deplasare. Probabil faptul ca in prima runda romanii castigasera in deplasare la BC Kiev a contat foarte mult. De cealalta parte, maghiarii au fost invinsi clar in prima etapa in deplasare la Triumph. Nici partida cu Gaz Metan nu au inceput-o prea bine, pierzand primul sfert cu 21-17. Si in sfertul doi tot romanii au fost mai buni si l-au castigat cu 18-16. Abia dupa pauza BC Kormend a reusit sa reduca din diferenta dupa ce a castigat sfertul trei cu 20-17. In startul ultimului sfert, echipa maghiara a reusit sa restabileasca egalitatea, dar pana la urma a pierdut acest sfert cu 17-15 si astfel scorul final a fost 73-68 pentru Gaz metan Medias. Cel mai bun marcator al mediesenilor a fost Kyle Shiloh cu 17 puncte.

Tot marti au evoluat in EuroChallenge alte doua echipe din Romania, dar care au pierdut chiar pe teren propriu. BC Mures a fost invinsa cu 85-72 de Szolnoki Olaj. Diferenta a fost facuta in ultimul sfert pe care romanii l-au pierdut categoric cu 24-9. De cealalta parte, CSM Oradea a pierdut cu 89-74 in fata celor de la Krasnye Krylya. Toate cele patru sferturi au fost castigate de echipa rusa.

Etapa a treia din EuroChallenge va avea loc saptamana viitoare, mai exact in 19 si 20 noiembrie 2013, iar fiecare meci va avea promotii baschet foarte interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *