404 Not Found


nginx
A pierdut cu 0-4 in tur, a facut 0-0 acasa! Concluzia lui Mircea Lucescu: “Ma bucur ca am aratat ca Sahtior e mai buna decat Bayer!” – Sporting News

a-pierdut-cu-0-4-in-tur-a-facut-0-0-acasa-concluzia-lui-mircea-lucescu-ma-bucur-ca-am-aratat-ca-sahtior_size1Dupa egalul de aseara in fata nemtilor de la Bayer Leverkusen, Mircea Lucescu se gandeste la primavara Europa League.

Antrenorul roman are totusi un motiv de mandrie: “Am aratat ca suntem mai buni decat Bayer.”

“Tinand cont de evolutia noastra, este o mare dezamagire ca nu am castigat meciul. Totusi, este limpede ca aceasta echipa tanara vrea sa castige si va obtine rezultate deosebite.”

“Meritam sa castigam, am avut cinci sau sase ocazii de a marca, dar, din nefericire, a fost ziua lui Leno (n.r. – potrarul Bernd Leno, Bayer). Vreau totodata sa remarc excelenta organziare a echipei Leverkusen.”

“Sunt bucuros ca am aratat in meciul de astazi ca suntem mai buni decat Bayer. Ne-am creat mai multe ocazii decat si-au creat ei pe teren propriu, desi au castigat cu 4-0. Si fara ajutorul arbitrilor, care au influentat rezultatul de la Leverkusen.”

“Mai sunt doua partide si avem ocazia de a obtine sase puncte, dar trebuie sa aratam acelasi nivel de performanta ca in aceasta seara. Meciul cu Real Sociedad va fi foarte dificil deoarece ei mai au o ultima sansa sa se califice in Europa League”, a declarat Mircea Lucescu dupa meci.

Sahtior joaca etapa urmatoare cu Real Sociedad, pe teren propriu, iar in ultima etapa merge pe Old Trafford pentru partida cu Manchester United.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *