404 Not Found


nginx
ADEVARATUL motiv pentru caderea de forma a lui Messi! Tatal sau a vorbit in PREMIERA! De ce nu reuseste starul Barcei sa mai inscrie !!! – Sporting News

adevaratul-motiv-pentru-caderea-de-forma-a-lui-messi-tatal-sau-a-vorbit-in-premiera-de-ce-nu-reuseste_size1Leo Messi a avut o luna destul de dificila. Chiar daca Barca a castigat pe linie, ramanand in fruntea Primerei Division pentru a 50-a saptamana la rand, argentinianul traverseaza o criza de forma, dovada fiind data si de prestatia stearsa a acestuia impotriva Realului, meci in care Neymar si Alexis ‘tinut ofensiva in spate’.

Fara gol de o luna de zile in Primera, Messi pare sa fie destul de afectat, mai ales ca ‘rivalul’ Ronaldo s-a instalat deja in pozitia de favorit pentru castigarea Ghetei de Aur.

Jorge Messi, tatal argentinianului, a tinut sa lamureasca problema fiului sau, vorbit la un post de radio spaniol.

“Accidentarile l-au afectat pe Leo. El are nevoie de putin timp pentru a-si reveni complet, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Nu va faceti griji, se va intoarce mai puternic”, a spus tatal fotbalistului la Radio Cadena SER.

De altfel, Messi a recunoscut pe o retea de socializare, nu mai departe de acum trei zile, ca nu se afla in cea mai buna forma fizica, transmitandu-le fanilor ca nu este inca la capacitate maxima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *