LaurentiuReghecampf_20iu12_x11111Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a vorbit inaintea deplasarii pe care echipa sa o va face in aceasta saptamana in Elvetia, pentru meciul retur cu FC Basel.

Acesta a comentat in direct la Ora Exacta in Sport sansele echipei sale de a mai prinde locul de Europa League, dar si schimbarile pe care le-ar putea suferi echipa la meciul de miercuri.

“Avem un meci foarte greu la Basel, stim ce ne asteapta, intradevar, daca batem acolo, avem sanse foarte mari sa mergem in primavara. B

ine, trebuie sa castigam si cu Schalke ca sa putem pastra sanse. Vrem sa o luam pas cu pas, sa facem un meci bun si sunt sigur ca avem calitatea pentru a castiga un astfel de meci. Sper ca jucatorii sa fie pregatiti pentru meci, pentru ca am avut multe meciuri in ultima vreme. Incercam sa-l recuperam si pe Pintilii, sa-l reintegram in echipa.

El si-a revenit, dar trebuie sa avem grija cu el. Din pacate l-am pierdut pe Neagu, care are mana in ghips si va trebui sa stea cam 3 saptamani pe bara”, a spus Laurentiu Reghecampf, in direct la Sport.ro. Steaua va intalni FC Basel miercuri seara, intr-un meci ce se va disputa in Elvetia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *