dk;zjbvxg

Aston Villa a pierdut cu 2-0 acasa in fata celor de la Tottenham Hotspur in cadrul etapei a 8-a din Premier League, golurile fiind marcate de Townsend si Soldado

Potrivit celor mai noi stiri si pariuri Premier League de la bet365, Aston Villa a primit duminica vizita celor de la Tottenham Hotspur in etapa a 8-a din Anglia. Oaspetii erau favoriti, chiar daca in ultimul meci disputat de Aston Villa pe teren propriu aceasta a invins-o cu 3-2 pe Manchester City. Prima repriza de acum a fost dominata clar de Tottenham care a avut o posesie de 69%. Scorul a fost deschis de oaspeti dupa 30 de minute de joc de Andros Townsend. Acesta a fost singurul gol in prima repriza, o repriza in care echipa gazda nu a trimis nici un sut pe spatiul portii aparate de Hugo Lloris.

Repriza a doua a fost una mai echilibrate, ambele echipe avand cam acelasi numar de ocazii, dar singura care a reusit sa marcheze a fost tot Tottenham. Aceasta a marcat in minutul 69 prin Roberto Soldado. 2-0 pentru oaspeti a ramas scorul final al acestei partide. La Tottenham, romanul Vlad Chiriches, cel mai scump jucator vandut din Liga 1, a evoluat pe durata intregii partide. El a facut pereche in centrul defensivei cu englezul Michael Dowson.

Potrivit comentariului oferit de bet365, in urma acestei victorii, Tottenham a urcat pe locul 5 in Premier League cu 16 puncte, iar in etapa viitoare va primi vizita celor de la Hull City. Pana atunci va evolua joi in deplasare la Sheriff Tiraspol in Liga Europa. De cealalta parte, Aston Villa a coborat pe locul 13 cu 10 puncte si va primit vizita celor de la Everton in runda urmatoare din Anglia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *