404 Not Found


nginx
Tecau si Mirnyi sunt in finala la Beijing – Sporting News

areosuihtfdssaRomanul Horia Tecau si bielorusul Max Mirnyi s-au calificat in finala probei de dublu masculin a turneului din Beijing 

Potrivit celor mai noi stiri si pariuri tenis de la bet365, romanul Horia Tecau si bielorusul Max Mirnyi au evoluat joi dimineata in sferturile turneului de dublu masculin din Beijing. Cei doi au intalnit perechea britanica formata din Colin Fleming si Jonathan Marray. In primul set, Tecau si Mirnyi au jucat mai bine si l-au castigat cu 6-4. In al doilea set, britanicii au incercat sa trimita meciul in decisiv si chiar au avut doua mingi de set. Au condus cu 5-2, insa Tecau si Mirnyi au revenit si au trimis setul in tie-break unde s-au impus cu 7-3. Si in primul tur cei doi castigasera tot in doua seturi. In semifinale, romanul si bielorusul ar fi trebuit sa intalneasca vineri perechea formata din elvetianul Stanislas Wawrinka si sarbul Novak Djokovic. Nu va mai avea loc acest meci deoarece elvetianul a declarat forfait din cauza unei accidentari la piciorul drept.

In aceste conditii, Horia Tecau si Max Mirnyi vor evolua in finala de dublu a turneului din Beijing. Pentru cei doi aceasta va fi a cincea finala din acest an. Pana acum doua le-au castigat si doua le-au pierdut. Acum adversarii din finala de la Beijing vor fi stabiliti sambata dimineata cand in a doua semifinala se vor intalni Daniel Nestor/Leander Paes si Fabio Fognini/Andreas Seppi. La bet365 italienii sunt cotati cu a doua sansa la victorie. E normal sa fie asa deoarece Nestor si Paes sunt jucatori care evolueaza doar la dublu si o fac foarte bine. Au multe turnee de dublu castigate in cariera, insa doar unul impreuna si castigat in acest an la Winston-Salem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *