alonso-raikkonnenEchipa Ferrari a anuntat revenirea finlandezului Kimi Raikkonen la echipa, iar acesta va avea un contract valabil pentru 2014 si 2015

Potrivit celor mai noi stiri din Formula 1 de la bet365, echipa Ferrari a confirmat miercuri speculatiile aparute in presa internationala dupa Marele Premiu al Italiei cum ca finlandezul Kimi Raikkonen s-ar intoarce la echipa Ferrari. Echipa italiana a anuntat ca a ajuns la un acord cu Raikkonen si ca acesta i se va alatura spaniolului Fernando Alonso. Cei doi ar urma sa fie pilotii echipei Ferrari in urmatoarele doua sezoane, chiar daca au existat zvonuri cum ca spaniolul ar urma sa mearga la Lotus daca finlandezul va veni la echipa. Fernando Alonso a facut deja o declaratie prin care ii ureaza bun-venit noului sau partener. Spaniolul a mai spus si ca ii va fi greu sa-si ia ramas-bun la finalul sezonului de la brazilianul Felippe Massa, dar si ca-i multumeste pentru tot sprijinul acordat in toti acesti ani de cand concureaza impreuna.

Kimi Raikkonen a declarat si el ca este cu adevarat bucuros ca revine la Ferrari, echipa pentru care a mai concurat in perioada 2007-2009, reusind chiar sa castige titlul mondial in primul an. Apoi insa a fost mai mult in umbra lui Felipe Massa. Finlandezul a mai sus ca abia asteapta sa piloteze noul monopost, dar si sa lucreze cu Fernando Alonso pe care-l considera un pilot grozav.

Urmatoarea cursa din acest sezon va avea loc in data de 22 septembrie 2013 in Singapore. Potrivit celor mai bune cote pariuri Formula 1, Sebastian Vettel este favorit la victorie in aceasta cursa. El este urmat de Fernando Alonso si Lewis Hamilton, in timp ce Kimi Raikkonen are doar a patra sansa la victorie, la egalitate cu Mark Webber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *