404 Not Found


nginx
Sharapova nu va juca la US Open – Sporting News

Maria-Sharapova_2990937

Potrivit celor mai proaspete stiri si pariuri tenis, rusoaica Maria Sharapova a anuntat ca nu va participa la ultimul turneu de Grand Slam al anului din cauza accidentarii de la umar

Cu doar cateva zile inainte de startul ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open, rusoaica Maria Sharapova a anuntat pe site-ul sau oficial ca nu va participa la acest turneu. Aceasta a spus ca este o decizie grea deoarece e unul din turneele favorite. Ea s-a impus la US Open in 2006, iar anul trecut a fost eliminata de bielorusa Victoria Azarenka in semifinale. Acum insa rusoaica a spus ca nu a avut timp suficient pentru a se recupera complet in urma accidentarii la umar si mai are nevoie de cateva saptamani de pauza. Ea a incercat saptamana trecuta sa evolueze la Cincinnati, insa a pierdut inca de la primul meci. A fost invinsa in trei seturi de americanca Sloane Stephens in turul doi. Foarte interesant este faptul ca Maria Sharapova s-a antrenat zilele trecute si mai mult facuse o cerere de schimbare a numelui pe perioada US Open. Rusoaica dorea sa se numeasca Maria Sugarpova si sa-si promoveze astfel compania producatoare de dulciuri.       

Absenta Mariei Sharapova de la US Open a fost confirmata si de directorul turneului, David Brewer, care a spus ca rusoaica i-a informat ca nu va participa. Organizatorii au anuntat astfel ca poloneza Agnieszka Radwanska va fi cap de serie numarul 3 la editia din acest an, iar rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova va deveni a 32-a favorita. Principala favorita la castigarea acestui turneu la bet365 este insa americanca Serena Williams care s-a mai impus la US Open de patru ori in cariera, ultima data chiar anul trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *