superdan

Dan Petrescu a acordat un interviu important pentru site-ul oficial al celor de la Legia Varsovia. Fostul antrenor de la Wisla Cracovia, actual antrenor la Dinamo Moscova, crede ca Steaua va trece de Legia in play-off-ul Ligii Campionilor.

“In opinia mea, faptul ca se joaca pe National Arena este un alt avantaj pe care il are Steaua. Jucatorii de la Legia trebuie sa se astepte la o atmosfera fierbinte, stadionul va fi plin si fanii isi vor sustine echipa. E suficient sa ne uitam cine a pierdut acolo sezonul trecut, printre altele au fost Ajax si Chelsea! Steaua e gata sa joace in Champions League dupa cum au demonstrat in Europa League. Echipa a fost construita in cativa ani, s-a bazat pe jucatorii romani care joaca pentru nationala. Acum, jucatorii Stelei vor incerca sa ajunga la cel mai inalt nivel. Din punctul meu de vedere, este una dintre cele mai puternice echipe din aceasta parte a Europei si poate provoca multe surprize. E greu sa spun clar ce sanse are Legia in dubla cu Steaua, dar cred ca echipa din Bucuresti va juca in Champions League!” spune Dan Petrescu pentru site-ul Legiei.

Antrenorul roman critica insa si strategia cluburilor din Liga 1: Din punctul meu de vedere, avem jucatori buni dar nu le putem exploata pe deplin potentialul. Jucatorii tineri pleaca des afara si asta are un impact negativ asupra echipelor. Pe langa asta, vorbim si de o instabilitate la cluburi, lucru evident daca te uiti la echipe precum Dinamo sau Unirea. Nici nationala nu impresioneaza. E pacat pentru ca suntem departe de succesul din urma cu cativa ani” mai spune SuperDan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *