404 Not Found


nginx
Federer a fost invins de Delbonis in semifinale la Hamburg – Sporting News

Federer out

Elvetianul Roger Federer a pierdut surprinzator in semifinalele turneului de zgura din Hamburg in fata argentinianului Federico Delbonis care e pe locul 114 ATP

Sambata s-au desfasurat semifinalele turneului masculin de zgura din Hamburg. In a doua semifinala favoritul principal al turneului, elvetianul Roger Federer, l-a intalnit pe argentinianul Federico Delbonis. Pana acum cei doi nu s-au mai intalnit. In clasamentul ATP, Roger Federer sta mult mai bine, locul 5, in timp ce argentinianul se afla abia pe locul 114. Asa ca la casa de pariuri sportive bet365, elvetianul era considerat mare favorit la victorie in acest meci, avand o cota de 1,10. Acest lucru nu s-a vazut insa pe teren unde Federico Delbonis a evoluat foarte bine. In primul set si-a pierdut serva, insa a revenit rapid in game-ul urmator. Apoi cei doi au mers cap la cap pana in tie-break, unde argentinianul s-a impus cu 9-7. Setul doi a fost si mai echilibrat decat primul, iar nici unul nu a reusit sa faca vreun break. Astfel si acest set s-a decis in tie-break, iar Federico Delbonis l-a castigat cu 7-4, reusind sa produca o mare surpriza.

In varsta de doar 22 de ani, Federico Delbonis va juca duminica prima finala in cadrul unui turneu ATP 500. In acest an el a castigat doua turnee challenger in Columbia. In finala de la Hamburg il va intalni pe italianul Fabio Fognini (favorit la casa de pariuri bet365) care a trecut sambata in semifinale in doua seturi de spaniolul Nicolas Almagro. Pana acum Federico Delbonis l-a mai intalnit doar o data pe italian, in 2011 in primul tur de calificare de la Madrid si a reusit sa-l invinga in trei seturi. Va fi greu sa-l invinga si acum daca tinem cont ca Fabio Fognini traverseaza o perioada excelenta, iar saptamana trecuta a castigat turneul de la Stuttgart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *