404 Not Found


nginx
Steaua afla in mai putin de o saptamana daca are voie sa joace in Liga Campionilor sezonul viitor. – Sporting News

de-asta-se-leaga-toate-sperantele-stelistilor-uefa-accepta-premierile-in-2008-declaratia-oficialului-thomas_size1In 6 zile Steaua afla anuntul UEFA care poate aduce dezastrul in Ghencea. Declaratiile oficialilor Stelei sunt din ce in ce mai pesimiste, iar Mihai Stoica si-a schimbat radical discursul in ultimele doua saptamani.

De la “Numai niste obositi ar putea crede ca vom fi exclusi din Europa”, la ” Abonatii la meciurile din campionat vor avea prioritate in competitiile europene. Dac-o fi cazul….”, avem impresia ca managerul Stelei se acomodiaza cu ideea ca echipa sa ar putea rata Liga sezonul urmator.

Steaua isi pune speranta pe un inteerviu dat de oficialul UEFA Thomas Giordano in 2008 si publicat astazi de Gazeta Sporturilor.

“UEFA accepta premierile si face distinctie clara intre actele de coruptie si premierea altor echipe. Ce va pot spune in mod foarte clar e ca regulamentul UEFA nu interzice astfel de premieri. In plus, in mai multe tari se practica asa ceva si nu e considerat ilegal”, spunea in 2008 seful departamentului Media din cadrul UEFA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *