404 Not Found


nginx
Meme si Reghe sunt gata sa cheltuie banii luati pe Rusescu! Pentru cine ofera 500.000 de euro – Sporting News

meme-si-reghe-sunt-gata-sa-cheltuie-banii-luati-pe-rusescu-prima-tinta-ajunge-saptamana-aceasta-in-cantonament_size1Avand 2,2 milioane in  conturi, bani luati pe Raul Rusescu, dupa ce a fost vandut la Sevilla, insa ramasi fara un golgheter adevarat, Steaua cauta un atancant care sa suplineasca golul lasat liber de fostul numari 24.

Solutia a fost gasita relativ repede de catre Reghe si Meme, insa urmarind statisticile jucatorului, acesta nu pare a fi un goleator.

Cu 2.2 milioane in conturi, dupa ce l-au vandut pe Raul Rusescu la Sevilla, insa ramasi fara niciun golgeter adevarat, stelistii cauta cu disperare un atacant care sa suplineasca golul lasat liber de fostul numar 24 al Stelei.

Reghe si Meme se pare ca au gasit insa repede o solutie, desi la prima vedere, urmarind statisticile jucatorului, nu pare a fi un goleador.
Henri Belle, in varsta de 24 de ani a ajuns zilele acestea in vizorul stelistilor, conform cotidianului Evenimentul Zilei, care percizeaza ca oficiali din Ghencea au ramas impresionati de calitatile fotbalistului camerunez dupa ce l-au urmarit pe cateva DVD-uri.

In prezent acesta joaca la RNK Split, in Croatia, insa va ajunge in cateva zile in cantonamentul Stelei, aceasta urmand sa plateasca circa 500.000 de euro in schimbul sau.

In ultimii 2 ani, Henri Belle a jucat la Istra 1961 si RNK Split, echipe pentru care a bifat un total de 63 de aparitii, inscriind de 15 ori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *