404 Not Found


nginx
San Antonio conduce cu 2-1 in finala NBA – Sporting News
San Antonio Spurs/ sursa: guardian.co.uk
San Antonio Spurs/ sursa: guardian.co.uk

Stiri baschet: San Antonio Spurs a invins-o clar cu 113-77 pe Miami Heat in meciul numarul trei si conduce cu 2-1 in finala NBA

Miercuri dimineata de la ora 4:00, San Antonio Spurs si Miami Heat s-au intalnit in al treilea meci al finalei NBA. Este primul meci care se joaca pe terenul celor de la San Antonio Spurs. In primele doua meciuri desfasurate in Florida cele doua si-au impartit victoriile si astfel scorul inaintea meciului trei era egal, 1-1. Meciul numarul trei a fost destul de echilibrat in prima repriza, chiar daca gazdele au castigat ambele sferturi: 24-20 primul sfert si 26-24 al doilea sfert. Dupa pauza San Antonio Spurs a jucat foarte bine si a castigat al treilea sfert cu 28-19. Astfel inaintea ultimului sfert echipa din Texas avea 15 puncte avans. San Antonio Spurs a continuat insa sa joace foarte bine si in ultimul sfert, iar diferenta la final a fost de 36 de puncte dupa ce ultimul sfert a fost castigat cu 35-14. Cel mai bun marcator al acestei partide a fost Danny Green de la San Antonio Spurs cu 27 puncte. Si al doilea marcator a fost tot de la gazde, Gary Neal cu 24 puncte.

In urma acestei victorii, San Antonio Spurs a dus scorul la 2-1 la general. Urmatoarele doua meciuri ale finalei se vor desfasura tot in Texas. Primul va avea loc vineri dimineata de la ora 4:00, iar al doilea luni dimineata de la ora 3:00. Ambele partide vor fi prezente in oferta de pariuri de la bet365, iar San Antonio Spurs va fi favorita la victorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *