404 Not Found


nginx
O afacere foarte buna facuta de Steaua!!! A transformat 700.000 de euro in 15 milioane in doar 500 de zile – Sporting News

Vlad-Chiriches

Achizitionarea lui Vlad Chiriches de la Pandurii a fost cea mai buna investitie facuta de Steaua in ultimii ani. Cei 700.000 de euro trimisi la Pandurii in urma cu un an si jumatate sunt asteptati sa se transforme in milioanele bogatilor care conduc marile cluburi din Europa!

www.sportingnews.ro iti prezinta cele 5 semne ca Vlad Chiriches e fundasul campionatului!

Si-a ZDROBIT adversarii
Dintre cei 37 011 oameni care au votat pe www.sport.ro, nu mai putin de 29 319 (79,22%) l-au considerat pe Chiriches fara rival in Liga I. Stelistul nu-si vede concurenta. Urmatorul in topul preferintelor e dinamovistul Luchin, care nu depaseste insa pragul de 10% (3668 de voturi). Viera, liderul Pandurilor, Szukala (Steaua) si Geraldo (Petrolul) completeaza procentele pana la 100%, fara sa-i puna insa vreo problema lui Chiriches.

A adus la Bucuresti cele mai tari cluburi din Europa
Dupa ce l-au vazut la Copenhaga, Amsterdam sau Londra, scouterii gigantilor din Vest au facut rezervari la avioanele de Bucuresti. Chiriches a fost urmarit de City, Real, Chelsea, Lazio, Milan sau Roma, care au cautat argumente pentru oferta de 15 milioane de euro. Golurile de senzatie pe care le-a dat cu Molde sau Ajax, interventiile incredibile in fata unor adversari de top si momentele de aventura cu mingea in jumatatea adversa au convins ca bijuteria Stelei e cu adevarat speciala.

“E peste Mexes sau Ricardo Carvalho, face fata oriunde”
Zeu pentru fanii Stelei, fostul capitan din Ghencea, Mirel Radoi, e sigur ca Vlad Chiriches e pregatit de transferul vietii. “E peste multi fundasi din Europa care joaca la echipe foarte bune, cum ar fi Mexes sau Carvalho, e un jucator extraordinar. Te impresioneaza la fiecare meci”, e parerea lui Radoi. Banii ceruti de Steaua pentru transfer nu i se par multi omului simbol la Steaua eurofantastica: “Nu stiu daca va pleca pe 15 milioane, insa face bani foarte buni. E vina campionatului daca nu se ajunge la suma asta, nu a lui. Valoarea sa e uriasa”.

A facut liniste intre rivalele din Bucuresti
Nici macar dinamovistii sau rapidistii nu au rezistat! Complimentele pentru Chiriches s-au adunat chiar si din Stefan cel Mare sau Giulesti. Stelistul n-a putut fi scos din primul 11 nici la nationala, unde Piturca il vede om de baza in campaniile de Mondial si Euro. “Poate face fata fara nicio problema la cel mai inalt nivel, nu doar la Steaua”. Anuntul fostului antrenor de la Pandurii Petre Grigoras dinaintea mutarii lui Vlad in Bucuresti a fost confirmat in totalitate de fundasul central pe care fanii il vad la calitatea lui Pique sau David Luiz.

Reghe a schimbat sistemul pentru el
Convins ca Steaua se poate impune si ca trend tactic, Reghecampf a incercat sa joace cu trei fundasi centrali in mai multe partide din prima parte a sezonului. “Cu Szukala si Gardos langa el, Chiriches are mai multa siguranta in momentul in care urca in jumatatea adversa. Iese excelent in control, e un avantaj de care trebuie sa profitam, ar fi pacat sa nu o facem”, a motivat antrenorul. Experimentul a functionat cu rezultate excelente pana la dezastrul cu Stuttgart, de pe national arena 1-5), apoi Steaua a uitat ca exista si a revenit la 4-2-3-1. Chiriches a dat randament excelent in toate sistemele tactice in care a intrat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *