404 Not Found


nginx
Lovitura de teatru in Giulesti. Copos nu mai da clubul – Sporting News

Nicolae Cristescu Si Adrian Zamfor sunt foarte hotarati sa preia Rapidul de la Copos, insa se pare ca lucrurile s-ar fi impotmolit si afacerea s-ar putea sa pice in cele din urma.

Cristescu a anuntat ca pentru moment s-au intrerupt negocierile deoarece au aparut lucruri noi in privinta datoriilor pe care le are clubul ceea ce complica foarte mult lucrurile

“Deocamdată, am întrerupt tratativele. Au apărut multe chestii noi, la care nu mă aşteptam. Noi, cei doi care dorim să preluăm echipa, suntem rapidişti de-o viaţă, dar e clar pentru toată lumea că nu suntem dispuşi să plătim datorii despre care abia am aflat. Ne pregătisem să achităm salariile jucătorilor şi să semnăm contractul, dar se pare că lucrurile sunt mult mai complicate”, a declarat Nicolae Cristescu pentru Ziarul Ring.

Omul de afaceri a tinut sa precizeze si faptul ca Masoneria nu are nici o implicare in aceasta afacere asa cum s-a scris prin ziare

In cazul in care s-ar fi preluat echipa Rapidista, Cristescu dorea sa-i aduca la conducere pe Grigore Sichitiu, Nicolae Manea şi Adrian Iencsi.
Nicolae Manea e sceptic în ceea ce priveşte realizarea acestei tranzacţii.

“Nu dă Copos clubul! Vă asigur. Eu aştept să se realizeze vânzarea şi apoi mă apuc de treabă. Dar, repet, nu cred că se va întâmpla această minune”, a precizat şi Nicolae Manea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *