petrescu

Dan Petrescu pare sa aiba zilele numarate la Dinamo Moscova. O parte din conducerea clubului rus nu poate trece peste esecul la limita a unei pozitii de calificare in Europa League si se gandeste serios sa il inlocuiasca pe “bursucul” Petrescu. Nici acesta nu este mai incantat de colaborare deoarece nu i-au fost adusi mai multi fotbalisti in iarna.

Surse din anturajul gruparii moscovite sustin cu vehementa ca antrenorul roman a pierdut sprijinul unora dintre sefi si ca plecarea acestuia de la echipa in perioada imediat urmatoare este iminenta. Petrescu nu va sta pe tusa foarte mult timp, acesta avand pe masa o oferta de milioane de eurode la fosta echipa a lui Cosmin Olaroiu, Al Hilal. Aceasta a incheiat sezonul precedent pe locul secund, campioana fiind Al Feteh, iar in spiriul traditiei din tarile arabe, antrenorul Sami Jaber va fi cu siguranta demis.

Zilele lui Dan Petrescu la Dinamo Moscova par numărate. O anumită parte din conducerea clubului nu poate trece peste ratarea la limită a unei poziţii calificante în Europa League şi se gândeşte serios să îl înlocuiască pe “Bursuc”, mai ales că nici antrenorul nu pare foarte încântat de colaborare, după ce nu i-au fost aduşi mai mulţi fotbalişti în iarnă.

3 milioane de euro a fost salariul anual al lui Olăroiu la Al Hilal

3 milioane de euro este şi salariul lui Petrescu la Dinamo Moscova, dar este de aşteptat să încaseze sensibil mai mulţi bani la Al Hilal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *