404 Not Found


nginx
CSU Ploiesti este campioana Romaniei – Sporting News

òlsfdnvòlfdsn

Stiri si pariuri baschet: CSU Ploiesti a invins-o cu 4-2 la general pe BC Mures in finala play-off-ului Ligii Nationale de baschet masculin

Luni seara de la ora 20:00, CSU Ploiesti si BC Mures s-au intalnit in al 6-lea meci al finalei Ligii Nationale de baschet masculin. In acest moment echipa prahoveana conducea cu 3-2 la general si mai avea nevoie de o victorie in ultimele doua meciuri pentru a deveni iarasi Campioana Romaniei. La bet365, CSU Ploiesti era mare favorita la victorie in meciul cu numarul 6. Meciul insa a fost unul echilibrat deoarece BC Mures a vrut foarte mult sa trimita finala in decisiv. Muresenii au castigat primul sfert cu 20-19 si au pastrat acest avans pana la pauza dupa ce sfertul doi s-a terminat la egalitate, scor 20-20. Si dupa pauza partida a fost la fel de echilibrata, dar inaintea ultimului sfert BC Mures avea 2 puncte avans. Ultimele 10 minute au fost insa perfecte pentru gazde care au castigat ultimul sfert cu 26-17. De departe cel mai bun jucator al acestui meci a fost Alhajji Mohammed care a reusit 38 puncte. Asadar aproape jumatate din punctele inscrise de echipa sa. Pentru BC Mures cele mai multe puncte au fost inscrise de Peciukas, 23 puncte.

Pentru CSU Ploiesti acesta este al 9-lea titlu de campioana a Romaniei in ultimul deceniu. Singura care a reusit „sa le fure” titlul ploiestenilor a fost U-Mobitelco Cluj in 2011. Ramane de vazut ce se va intampla in sezonul viitor si daca CSU Ploiesti va reusi sa castige iarasi titlul de campioana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *