antrenori

Conducerea Dinamovista a focut publica marti seara despartirea de Cornel Talnar, anuntata de ceva vreme in presa. Ionut Negoita l-a criticat dur pe „Ţânţar“, chiar daca inca contractul acestuia nu a fost reziliat, iar intre cele doua parti nu a avut nici o intalnire ieri. Cu toate acestea un lucru este clar: DINAMO CAUTA ANTRENOR. Din cauza salariului mic, a unui lot mediocru valoric si a unui buget inconstent pentru transferuri, nici unul dintre tehnicienii tintiti de negoita nu au fost atrasi. S-au încercat variantele Răzvan Lucescu sau Petre Grigoraş, dar partea financiară i-a speriat pe cei doi. Gigi Mulţescu a fost şi el considerată o soluţie, la fel şi Cosmin Contra.

Până la urmă, în discuţie au mai rămas trei nume. Primul este al lui Tibor Selymes, antrenor al echipei secunde din „Ştefan cel Mare“, cel care a purtat deja câteva discuţii cu Ionuţ Negoiţă şi care ar accepta condiţiile puse la dispoziţie. Apoi, Ionuţ Badea, care însă e cunoscut ca un bun negociator al contractelor şi nu e atras de oferta dinamoviştilor. Al treilea nume, apărut recent, este al lui Ionel Ganea, cel care după un traseu bun în acest retur cu „U“ Cluj a atras destule priviri. Petre Grigoraş se va despărţi de Oţelul şi e vizat de Negoiţă, dar oferta este una neconvenabilă.

Petre Grigoraş nu şi-a definitivat încă statutul la Oţelul Galaţi şi, de aceea, evită să intre într-o negociere concretă cu Dinamo

caseta-antrenori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *