404 Not Found


nginx
Reghe va antrena in Liga: “Are oferte mult mai mari decat cea a Stelei” Care este NOUA intelegere patron-antrenor – Sporting News

reghe-nu-pleaca-de-la-steaua-are-oferte-mult-mai-mari-dar-am-hotarat-ceva-care-este-noua-intelegere-intre_size1Laurentiu Reghecampf are multe oferte de a antrena in strainatate, insa Meme spune ca l-a convins sa ramana la Steaua si antreneze in grupele Champions League. De acolo nu se mai stie exact ce se va intampla, insa managerul Stelei este sigur ca Reghe nu va pleca fara sa culeaga roadele muncii sale.

“Reghe a fost cel mai important om de la Steaua. Ar fi pacat ca el sa nu culeaga roadele muncii pe care a prestat-o. Roade inseamna participarea in Champions League, in faza grupelor. Cea mai mare realizare pentru un antrenor roman, la ora actuala este sa ajunga sa antreneze in Liga.

Sa se aseze pe banca si sa asculte acel imn fabulos. Asta i-am spus si lui Dan Petrescu, in 2009 , cand avea oferte mult, mult mai mari decat Urziceni. I-am zis ca putem sa facem 0 puncte si sa nu dam niciun gol, dar e pacat sa califice echipa si sa nu se bucure de imnul ala”, a declarat Meme Stoica la Informatia, pe Sport.ro, moderata de Marius Chican.

Reghe are oferte MULT MAI AVANTAJOASE decat ofera Steaua
Meme s-a sfatuit cu Becali si cu Reghe si au hotarat impreuna viitorul Stelei. Situatia echipei este acum mai grea ca niciodata, de vreme ce vocea numarul 1 nu mai poate vorbi. Gigi Becali are dreptul la doar 4 vizite pe luna. El a mai fost vizitat de Victor Becali si Cristi Borcea.

“Nu s-a pus niciodata problema ca Reghe sa plece. Are oferte mult peste ce oferim noi, din punct de vedere financiar. Am discutat in fiecare zi cu el, inca de cand eram deja matematic campioni. Am vorbit despre achizitii si programul de pregatire. Nu ne asteptam insa sa il aresteze pe Gigi. A fost o lovitura pe care am receptionat-o din plin, insa mergem mai departe indiferent de situatia in care suntem. Gigi are trairile lui iar daca mi le-a impartasit o sa le pastrez pentru mine”, mai spus Mihai Stoica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *