404 Not Found


nginx
Messi, pictorial in ‘stilul Ronaldo’ pentru o firma celebra de imbracaminte! Argentinianul si-a aratat six pack-ul – Sporting News

asda-3_size1Unul dintre cei mai mari sportivi ai lumii, Lionel Messi strage anual zeci de milioane de euro din contractele de publicitate pe care le are cu cele mai tari branduri.

Unul dintre cele mai importante astfel de contracte pe care le are starul argentinian este insa cel incheiat cu celebra firma Dolce & Gabbana, firma pe care o promoveaza ori de care ori are ocazia, imbracandu-se in hainele facute de designerii ei la evenimentele la care merge.

Messi a fost insa convins sa ‘treaca la un alt nivel’ si sa pozeze pentru firma de imbracaminte in stilul adoptat si de Cristiano Ronaldo sau David Beckham.

Fotbalistul Barcei a acceptat, convins probabil cu o suma importanta, sa faca un pictorial pentru D&G, in care sa promoveze noua colectie de haine a firmei. Rezultatul face acum senzatie printre fanele din toata lumea, care au avut in premiera ocazia sa il vada pe Messi in cele mai ‘hot’ ipostaze in care a aparut vreodata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *