404 Not Found


nginx
CFR este aproape de a transfera un fundaş stânga de valoare!!! – Sporting News

septi

Plecarile lui Luis Alberto, Bastos sau Sougou sunt deja simptite la echipa, insa cu toate acestea Arpad Paszkany amplifica lotul ardelenilor. Cu alte cuvinte CFR se pregateste de o vara incendiara pe piata transferurilor

Fosta campioana urmeaza sa aduca la Cluj 3 jucatori de la formatia Lusitana, care se pare ca are probleme financiare. Beira Mar este obiectivul prioritar al oficialilor CFR.

Veniturile mijlocasului Nildo Petrolina (27 de ani) şi a golgheterului Ruben (25 de ani) s-au discutat inca de saptamana trecuta, CFR este foarte apropae sa il inregimenteze si pe Hélder Filipe Oliveira Lopes, un fundaş stânga de 24 de ani.

În condiţiile în care şi această mutare se va concretiza, este de aşteptat ca Pazkany să renunţe la Laszlo Sepsi, fotbalist adus în 2012 la Cluj, dar care, în ciuda salariului uriaş pe care îl primeşte nu a reuşit să se impună.

În afară de Helder, o altă soluţie pentru banda stânga a apărării lui Eugen Trică va fi şi Camora, astfel că plecarea fostului jucător al Timişoarei pare iminentă.

400.000 de euro este cota de piaţă a lui Helder, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *