404 Not Found


nginx
Real Madrid şi Barcelona se bat pentru semnătura lui Neymar. Vezi ce a ales jucatorul brazilian – Sporting News

neymar

Real Madrid şi Barcelona se bat pentru semnătura lui Neymar. Ofertele celor două cluburi au fost acceptate de Santos, iar jucătorul va alege în următoarele zile echipa  la care va juca.

Transferul lui Neymar este zvonit de vreo 2 ani de zile. Presa internationala a scris ca brazilianul in varsta de 21 de ani a plecat mai intai la Barcelona, echipa care ar fi platit initial zece milioane de euro pentru a avea prioritate la transferul jucatorului. Neymar a mai fost plimbat si pe la Ream Madrid, Manchester City, Bayern Munchen si Chealsea.

Desi in presa se zvoneste ca Neymar s-ar fi transferat la Real Madrid pentru suma de 100 milioane de euro, singurul club care a negociat cu cei de la Santos in ultima vreme este Barcelona.

Tatal jucatorului a intervenit decisiv. ”Neymar îşi termină contractul cu Santos în 2014. Ori îl vând acum, ori riscă să îl piardă gratis”, a declarat acesta ieri la pranz. Sefi de la Santos s-au reasezat la masa tratativelor, fiind motivati de faptul ca rasca sa il piarda pe gratis. Ofertele de la Barcelona (28 milioane euro) si de la Real Madrid (35 milioane euro) au fost acceptate, decizia fiind exclusiv a jucatorului.

Reusitele lui Neymar:

20 de goluri a marcat Neymar pentru naţionala Braziliei în 32 de meciuri

156 de goluri are brazilianul de 21 de ani pentru Santos în 256 meciuri

6 trofee are Neymar cu Santos (3 campionate Paulista, o Cupă a Braziliei, o Cupă Libertadores şi o Recopa Sudamericana)

65 de milioane de euro e clauza pe care i-o fixase Santos lui Neymar. Jucătorul e cotat la 55 de milioane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *