petrescu

Dinamo Moscova a avut un esec neasteptat in fata lanternei Alania Vladikavkaz, fiind prima infrangere dupa 14 victorii consecutive. Aceasta a complicat mult soarta echipei lui Dan Petrescu in acest sezon.

Partida cu Volga din weekend-ul acesta este foarte importanta, chiar decisiva pentru calificare in Europa League. Sefii de la Dinamo Moscova nu mai doresc sa investeasca in transferuri de jucatori, iar Dan Petrescu ameninta cu plecarea daca nu i se va pune la dispozitie toate mijloacele necesare pentru ca echipa sa sa faca performanta.

Fanii sunt la curent cu tensiunile de la club iar catva dintre reprezentanti acestora s-au intalnit ieri cu tehnicianul roman pentru a le explica starea lucrurilor de la club. Petrescu le-a explicat situatia si cat de important deveine meciul cu Volga, suporterii asigurandu-l ca i se va oferii tot sprijinul de care are nevoie.

“Ieri a avut loc o şedinţă între tehnicianul lui Dinamo şi susţinătorii echipei. Multe lucruri interesante s-au dezbătut, Petrescu explicându-le fanilor cât de delicată este situaţia clubului în acest moment. Calificarea în Europa League este crucială pentru clubul moscovit, în caz contrar oficialii clubului fiind decişi să nu fie activi pe piaţa transferurilor. Fanii i-au garantat românului că vor fi prezenţi în număr mare împotriva Volgăi şi că vor susţine din primul până în ultimul minut echipa”, notează championat.com.

Dinamo Moscova ocupă în acest moment locul 6 în campionat, cu 47 de puncte, la un punct distanţă de un loc de Europa League. Duminică se dispută ultima etapă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *