cfr

In acest sezon CFR-ul nu a avut deloc o evolutie buna, echipa clujeana reusind o clasare dezamagitoare in Liga 1 si a ratat sansa de a evolua sezonul urmator in Europa, insa exista si jucatori care au avut o evolutie buna in tricoul fostei campioane a Romaniei. Printre acestia se numara si Ivo Pinto, fundasul portughez de banga dreapta ce a venit anul trecut la Cluj.

Datorita prestatiei foarte bune in grupele Ligii Campionilor, acolo unde a reusit sa castige cu echipa sa pe terenul lui Manchester United, Ivo Pinto a trezit interes din partea mai multor cluburi din Italia, scrie Turromercato, care anunta ca Genoa este echipa care se intereseaza cel mai mult de serviciile sale.

De-a lungul carierei sale, Ivo Pinto in varsta de 23 de ani a jucat la echipa de juniori a lui Porto, la echipa mare a celor de la Uniao Leiria, inainte sa ajunga la CFR Cluj, echipa cu care a castigat si titlul de campion.

La Genoa, Ivo Pinto ar putea deveni coleg cu jucatori mult mai cunoscuti in Europa, printre care Juan Manuel Vargas (ex-Fiorentina), Matuzalem (ex-Sahtior si Lazio), dar si Sebastian Frey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *