404 Not Found


nginx
Pugilisatul Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv din SUA – Sporting News

pugilisatul-floyd-mayweather-cel-mai-bine-platit-sportiv-din-sua

Pugilistul Floyd Mayweather ramane cel mai bine platit sportiv din SUA, intrecandu-i pe baschetbalistul LeBron James, dar si pe jucatorul de golf Tiger Woods, conform clasamentului stabilit de publicatia Sports Illustrated, informeaza AFP.

Mayweather, 36 de ani, neinvins dupa 44 de meciuri, a incasat 90 de milioane de dolari in ultimul an, conform listei “Fortunate 50”, publicata, miercuri, de Sports Illustrated.

Americanul, care l-a invins pe Robert Guerrero, la 4 mai, la Las Vegas, este considerat cel mai bun pugilist din lume la toate categoriile si a semnat un contract de circa 190 milioane de dolari pentru sase meciuri.

LeBron James, campion NBA anul trecut cu Miami si desemnat cel mai bun jucator (MVP) al sezonului pentru a patra oara, ocupa locul doi, cu 56,5 milioane de dolari, datorita a 39 de milioane de dolari primiti de la sponsori.

Tiger Woods, care a fost numarul 1 in acest Top 50 intre 2004 si 2011, a cazut pe locul cinci, cu 40,8 milioane de dolari.

Publicatia a stabilit lista luand in considerare salariile, bonusurile, primele si contractele de sponsorizare ale sportivilor care evolueaza in SUA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *