404 Not Found


nginx
MINUNE la Rapid! Jucatorii au vazut primii bani dupa luni de zile: “Deja ma leaga ceva sentimental de echipa asta!” – Sporting News

greva-la-rapid-jucatorii-hotarasc-azi-daca-fac-deplasarea-la-constanta-ce-risca-si-cum-poate-ajunge-echipa_2_size1Vineri:

UPDATE Rapidistii au vazut primii bani dupa luni bune de zile, insa nu de la clubul lor. Gruia Stoica le-a bagat o prima in cont rapidistilor, chiar inainte de meciul acestora cu Viitorul, ce va avea loc maine de la 21:30.

“M-au impresionat cum au luptat cu Steaua si deja ma leaga o afectiune fata de echipa asta, deocamdata nu se pune problema sa cumpere Rapidul pentru ca e o procedura grea din punct de vedere juridic. Totul a fost legal, banii au intrat direct in conturile jucatorilor, nu in cele ale clubului”, a spus Gruia Stoica.

UPDATE: “Astazi ne-a transmis Marian Rada ca a vorbit cu domnul Copos si avem din partea dansului din nou niste promisiuni care mie mi se par exagerate si prefer sa nu le divulg.

Nu stiu ce va fi din vara, dar eu o spun de un an de zile si o spun in continuare inca cinci ani de acum incolo: domnul Copos, daca isi  rezolva problemele si isi recapata entuziasmul, are oricand posibilitatea sa țina o echipa precum Rapid. ii mulțumim domnului Gruia daca isi ține promisiunea si face acest gest”, a spus Daniel Pancu pentru Dolce Sport.

UPDATE: Asa cum au anuntat inca de ieri, fotbalistii Rapidului au analizat astazi situatia si au supus la vot daca vor face deplasarea la Constanta pentru meciul cu Viitorul. Din fericire pentru fanii Rapidului, dar poate si pentru frumusetea fotbalului si a echipei lor, acestia au decis sa faca deplasarea la malul marii, indiferent daca vor primi sau nu primele promise de Gruia Stoica, omul de afaceri care incearca sa cumpere clubul de la George Copos, anunta Dolce Sport.

Cel mai probabil, jucatorii vor intra si la meciul de sambata cu bannerul pe care sta scris: “FIFA, UEFA – help us! FRF, LPF – ajutati-ne!” si cu tricourile inscriptionate cu “insolventa=sclavie!”

In cazul in care rapidistii nu s-ar fi prezentat la meci, nu numai ca ar fi pierdut cu 3-0, dar ar fi putut fi sanctionati si de conducerea clubului cu pana la 25% din salarii, ceea ce ar fi insemnat ca restantele ar fi fost anulate.

Joi:

UPDATE: Pe langa greva jucatorilor, oficialii de la Rapid mai au o problema pe cap.

Echipa ar putea retrograda daca nu gaseste bani pentru amenda record de la Liga. Au de achitat aproape 20.000 de euro pana in mai.

Intr-o interventie telefonica la Sport.ro, Dumitru Dragomir spune ca nu se va mai face niciun compromis in acest sens.

UPDATE: Jucatorii Rapidului au decis in cursul zilei de astazi sa ramana in greva si sa boicoteze meciul de la Constanta, impotriva Viitorului lui Gica Hagi.

Desi s-au antrenat normal si au respectat programul lui Marian Rada, jucatorii spun ca nu vor intra pe teren la Constanta.

“Chiar daca protestam in continuare fata de ceea ce se intampla, respectam programul impus de domnul Rada. Joi ne-am antrenat, insa ne mentinem decizia de a nu ne prezenta la meciul de la Constanta. Personal, imi doresc mult sa joc acolo, pentru ca acolo evolueaza si fratele meu si ar fi un meci special, insa asta este situatia. Vom vedea cum decurg lucrurile.”, a spus Ovidiu Herea la Digisport.

Daca nu vor face deplasarea, rapidistii vor fi amendati. Din salarii nu au cum sa isi plateasc amenzile, si asta pentru ca nu si-au mai primit banii de la club.

Marea problema a conducatorilor din Giulesti este insa legata de regulamentele Ligii, care spun ca la doua neprezentari, echipa este automat retrogradata.

“IMI PARE RAU, RAU, RAU”, a fost mesajul lui George Copos pentru jucatorii Rapidului atunci cand acestia si-au solicitat banii cuveniti.

————-

Miercuri:

Stefan Grigorie spune ca jucatorii au stabilit sa nu intre pe teren la meciul cu Viitorul, din cauza problemelor financiare, insa o decizie finala va fi luata la antrenamentul de azi.

“Exista riscul ca la doua neprezentari, Rapidul sa fie exclusa din campionat, conform regulamentului”, spune Danut Perja, directorul sportiv al clubului.

Impreuna cu seful sindicatului fotbalistilor, Dumitru Costin, jucatorii Rapidului au mers ieri la Federatie pentru a-i cere ajutorul lui Mircea Sandu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *