404 Not Found


nginx
BOMBA! Heynckes nu se mai retrage si merge in Spania! Care sunt cele doua cluburi care se bat pe semnatura lui! – Sporting News

bomba-heynckes-nu-se-mai-retrage-si-merge-in-spania-care-sunt-cele-doua-cluburi-care-se-bat-pe-semnatura_size1Omul care a transformat Bayern Munchen intr-o echipa gigant din Europa anuntase la inceputul sezonului ca se va retrage.

Dar jocul superb din acest sezon, dominarea Bundesligii si victoria cu 4-0 din fata Barcei l-au facut pe Heynckes sa se gandeasca serios la continuarea carierei de antrenor. “Daca un Papa e numit la 75 de ani, eu de ce nu as putea sa antrenez la 68?”, s-a intrebat el dupa partida cu Barca.

Bayern a castigat Bundesliga cu 20 de puncte in fata lui Dortmund si are o medie de 4 goluri pe meci. Impreuna cu rivalii din campionat, Henckes se afla in spatele revolutiei nemtilor, care se pregatesc sa domine din nou Europa.

Dar tocmai oamenii pe care i-a infrant, spaniolii, sunt pregatiti sa ii ofere un contract masiv pentru a-l aduce din vara.

Potrivit Marca, cele doua echipe care se gandesc la Heynckes sunt Barcelona si Athletic Bilbao. Barca a anuntat ca Tito Vilanova are sprijinul conducerii, insa acesta are probleme de sanatate ce l-au tinu departe de echipa mai bine de o luna in acest sezon.

De cealalta parte, Heynckes a mai antrenat-o pe Bilbao, echipa aflata in declin dupa finala Europa League din 2012 de la Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *