404 Not Found


nginx
Barcelona – AC Milan, meciul retur, live la Digi si Dolce – Sporting News

Victoria surprinzătoare din turul optimilor de finală ale Champions League obţinută de AC Milan în faţa Barcelonei, cu scorul de 2-0, pe teren propriu, le dă italienilor mari speranţe că vor trece în turul următor şi că de acolo vor „prinde aripi” spre marea finală. În ultimii ani, cine a trecut de FC Barcelona a pus mâna şi pe trofeu – Inter în 2010 şi Chelsea în 2012.

Catalanii nu trec prin cea mai roză perioadă a lor, înfrângerile foarte dureroase suferite cu rivalii din campionat, Real Madrid, atât în Cupă cât şi în campionat, plus cea de la Milano, din Ligă, au făcut din echipa „extraterestră” una mai mult decât pământeană şi adversarii încep să creadă tot mai mult că o pot învinge, faţă de cum o făceau înainte.

La începutul acestui an, puţini credeau că Barcelona va trece prin aceste momente. Catalanii erau favoriţi cerţi la calificarea mai departe în Champions League, iar în competiţiile interne păreau de neoprit. A intervenit, însă, problema cu antrenorul Vilanova şi totul este aproape de-a se duce de râpă. Eliminaţi din Cupa Spaniei şi la un pas de eliminarea din Liga Campionilor, mai rămâne doar avansul foarte mare din campionat, acolo unde urmăritoarele sunt mult prea slabe pentru a le pune probleme cu adevărat.

Barcelona se află în acest moment în situaţia în care s-a regăsit şi Steaua cu Ajax (ce frumos sună), nu doar la nivel de scor ci şi la nivelul încrederii fanilor în forţa propriei echipe. La Steaua, mulţi fani care-şi cumpăraseră din timp bilete pentru returul cu Ajax şi-au vândut, sau nu şi le-au mai revendicat, biletele pentru că nu mai credeau în calificare, iar ceva asemănător se întâmplă şi cu fanii Barcei. Nu neapărat treaba cu biletele ci cu încrederea în propria echipă de-a întoarce acest rezultat.

Pique a fost cel mai deranjat de acest lucru şi i-a îndemnat pe suporterii care nu mai cred în calificare să stea acasă, că nu au nevoie de ei. „Orice fan care nu mai crede că putem întoarce scorul ar trebui să  dea biletul altcuiva, care crede. Aş ruga suporterii să se gândească la ultimele 10-15 sezoane şi la rezultatele din acei ani. Din păcate, lumea are o memorie scurtă şi ar trebui să ştie că această echipă poate învinge pe oricine şi chiar poate reuşi mult mai multe decât se vede în acest moment. Avem nevoie de 90.000 de oameni care să creadă în revenire, care să creadă că putem merge în sferturi,” a declarat fundaşul Barcelonei, conform digisport.ro

Barcelona – AC Milan este în direct la DigiSport 1 şi DolceSport 1, astăzi, de la ora 21:45.
Partida poate fi urmărită online pe euro-sports.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *