404 Not Found


nginx
Efectele fumatului versus efectele vapatului – Sporting News
Nimeni nu stie exact cand a aparut tutunul. Insa, stiinta ne-a permis ca in ultimii ani sa aflam exact ce contine acesta si care sunt efectele sale. Dar, cum sunt acestea comparativ cu cele ale vapatului de tigari electronice?

In zilele noastre, permanent li se atrage atentia persoanelor care fumeaza cu privire la efectele nocive ale fumatului insa, acestea de cele mai multe ori continua sa fumeze fie ca nu pot renunta, fie ca nu vor. Cea mai des intalnita boala cauzata de fumat este cancerul pulmonar, care este intr-adevar o boala grea, atat pentru cei care o au cat si pentru cei din jurul lor.

Insa, in zilele noastre sociatatea a devenit din ce in ce mai preocupata de sanatate tocmai de aceea, cineva a decis ca trebuie sa rezolvam problema fumatului. Astfel au fost inventate tigarile electronice care au devenit foarte apreciate in randul fumatorilor. Ingredientele care fac parte din tigarile electronice amelioreaza starea de sanatate a fumatorului.

Fumatorii care sunt preocupati de sanatatea lor, dar si a celor din jur, tigara electronica poate fi o oportunitate. Tigarile din tutun sunt alcatuite din arsenic, gudron, cantitati mari de nicotina si alte 4000 de substante periculoase care, atunci cand sunt arse, devin si mai periculoase.

Este foarte dureros faptul ca, atunci cand oamenii fumeaza, cei care se afla in jurul lor sunt si ei afectati, poate chiar mai rau decat cei care fumeaza. Insa, chiar daca tigara electronica contine nicotina, aceasta este in cantitati mici. De asemenea, nu contine si celelalte substante nocive pe care le contin tigarile obisnuite si care pun in pericol sanatatea.

Inafara de reducerea cheltuielilor, tigara electronica are si alte beneficii, cum ar fi lipsa de eliberare a monoxidului de carbon. Deoarece tigara electronica nu contine tutun sau alte substante nocive, vaporii eliberati de aceasta sunt, defapt, aer condensat, in care nicotina se gaseste intr-o concentratie foarte mica.

Faptul ca nu contine tutun si nu scoate fum ofera utilizatorilor siguranta ca masina, hainele si parul nu vor mai mirosi neplacut.

Prin urmare, chiar daca nu va doriti sa renuntati la fumat puteti macar incerca tigarile electronice deoarece acestea va ofera mai multe avantaje. Puteti intra pe site-ul nostru Tigara electronica pentru a afla mai multe informatii despre tigarile electronice si pentru a descoperii cele mai recente inovatii din industria de tigari electronice, care ar putea sa fie exact ce aveti nevoie pentru a renunta la fumat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *