Din ultimele rapoarte publicate de grupul Actiunea privind Fumatul si Tutunul (ASH), pe canalul 4 din Marea Britanie, reiese ca tigarile electronice au devenit din ce in ce mai populare in Marea Britanie.

Potrivit ultimelor statistici realizate de ASH si publicate pe Canalul 4, numarul celor care folosesc tigara electronica in Marea Britanie a crescut cu mai mult decat dublu, de la 3% din populatia fumatoare in 2010, la 7% din populatia fumatore in 2012. Luand in considerare aceste detalii putem spune ca in Marea Britanie exista aproximativ 700.000 de persoane care folosesc tigara electronica in locul tigarilor obisnuite.

De asemenea, a crescut si numarul celor care au incercat vapatul, de la mai mult de 22% dintre fumatori care au incercat tigari electronice in 2012, fata de 9% cat erau in 2010. In Marea Britanie exista mai mult de 10 milioane de fumatori. Pentru a inlocui complet fumatul cu vapatul, tigara electronica trebuie sa mai faca multi pasi. Insa, in aceasta industrie lucrurile evolueaza rapid si in continuare se fac imbunatatiri pentru a face din tigara electronica un mijloc viabil de a renunta la fumat, sau de a inlocui fumatul, fara a pune in pericol sanatatea.

Chiar si in Romania tigara electronica a devenit din ce in ce mai populara. Chiar daca legea care interzice fumatul in locurile publice este destul de permisiva, oamenii isi doresc sa renunte la fumat. Motivele principale care ii determina pe romani sa renunte la fumat sunt sanatatea si situatia financiara. Un factor important care i-a determinat pe multi romani sa renunte la fumat a fost scumpirea pachetelor de tigari din tutun din ultimii ani.

Orice fumator poate sa incerce tigara electronica pentru a sta departe de tigarile obisnuite. E-tigara este un gadget care nu contine substante cancerigene si care nu pune in pericol sanatatea celui care o foloseste sau a celor din jurul sau. Puteti testa cu incredere tigarile electronice de la Tigaraelectronica-nr1, intrucat studiile realizate pana in prezent confirma ca acestea sunt mai sigure decat tigarile clasice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *