S-a imbatat de fericire! CANCAN prezinta detalii incredibile despre barbatul de 52 de ani care a castigat 5,5 milioane de euro la 6 din 49. Bucuresteanul care a castigat 5,5 milioane de euro cu un bilet cumparat pe 13 noiembrie, la ora 13.13, dintr-o agentie obscura de langa complexul comercial Europa si-a ridicat ieri marele premiu. Imbracat modest, cu o geaca din piele si pantofi demodati din vinilin, barbatul s-a dus la Loteria Romana cu mainile in buzunare, insotit de cel mai bun prieten al lui, la bordul unui Volkswagen. Reporterii CANCAN au aflat ca acesta se numeste Paul G., are 52 de ani, este casatorit si locuieste intr-o casa modesta, in cartierul Colentina. Oarecum speriat, cel mai nou milionar al Romaniei s-a uitat in stanga si-n dreapta, ca sa se asigure ca nu-l urmareste nimeni, si a intrat in sediul de unde avea sa iasa mai bogat cu 5,5 milioane de euro. In momentul in care i s-a inmanat premiul, castigatorul a marturisit ca este un vechi jucator la loto, dar ca in ultima vreme nu mai juca constant.

Zavo, intalnire de gradul 0 cu Huidu, la semafor: “I-am fluturat 5 degete, cati ani de puscarie ii urez!”
. Resentimentele pe care Oana Zavoranu le are fata de Serban Huidu sunt departe de a deveni istorie. Desi nu a mai existat niciun clinci direct de luni bune, bruneta nu poate sa-l ierte pentru atacurile la adresa ei pe care le-a lansat ani la rand la “Cronica Carcotasilor”, iar asta s-a vazut din plin zilele trecute. Intamplarea nefericita a facut ca drumurile celor doi sa se intersecteze prin hatisurile traficului bucurestean. Oana, in noua sa masina, un BMW X5, a oprit la semafor exact in dreptul masinii in care se afla dusmanul ei de moarte si inevitabilul s-a produs. Cei doi au stabilit contactul vizual, iar din acest punct fiecare a incercat sa aiba o reactie cat mai potrivita nefastei coincidente. Huidu a mimat un zambet in semn de salut, iar Oana a deschis geamul si a fluturat cele cinci degetele ale mainii stangi.

Alegerea ei de a trai in SUA i-a distrus viata profesionala in Romania. Moni s-a lins pe bot de contracte de la “nasu’.  Au trecut deja cateva saptamani de cand Moni a venit in tara si, pana acum, nu a fost decat un simplu turist in Capitala. Daca pe vremuri majoritatea organizatorilor de evenimente sareau cu bani grei ca sa o poata avea cap de afis, in aceasta toamna nimeni nu s-a imbulzit cu vreo oferta. Nici macar nasul ei de cununie, Matei Miko, cel care i-a obtinut in urma cu doi ani un contract de imagine cu exclusivistul Cazinou Vernescu, nu s-a mai aratat interesat de o colaborare cu ea. Se pare ca optiunea sa de a trai in America, alaturi de iubitul ei chinez, si, practic, imposibilitatea de a fi la cheremul organizatorilor de evenimente i-au cam inchis Monicai usile in tara care a facut-o celebra. “Nu mai pot colabora cu Monica. Ar fi prea riscant. Eu nu pot promite unui client ca ea va fi la un anume eveniment, intr-o anume seara, atata timp cat ea este la mii de kilometri distanta de casa si imprevizibilul poate aparea in orice moment”, ne-a declarat nasul Monicai.

In liceu, Cristi Chivu ii facea ochi dulci unei voleibaliste. Inainte de Adelina a fost Viorica. Prietenii din Resita ai lui Cristi Chivu isi amintesc foarte clar de “faza” cu Viorica. Fostul capitan al nationalei, pe atunci elev la Liceul Teoretic nr. 2 (actualul Liceu “Traian Vuia”), ii facea ochi dulci. Viorica Coltan facea si ea sport, volei, si arata foarte bine pentru o “boboaca” de liceu. Preocupata de performanta, fata nu a raspuns “marcajului” timid facut de Cristi. “El era un tip cu mult bun-simt, mai timid asa. Mi-aduc aminte ca ii placea de ea si ca a tot incercat sa fie impreuna cu ea, o aborda mereu pe holuri la scoala. Dar ceva nu a mers, nu prea era el cu fetele. Se si vede, nu intamplator a ajuns atat de sus”, povesteste Daniel Anghel, fost coleg de scoala al lui Chivu. Intre timp, cariera timidului Cristi a cunoscut o evolutie fulminanta, ducandu-l la marile cluburi ale lumii si in pozitia de capitan al nationalei.

Varciu si-a facut de cap cu Mantea. A “tavalit-o” in parcare la mall. Ea l-a invitat in emisiunea CANCAN TV, el a acceptat invitatia, a venit in platou, au flirtat, si-au trimis priviri cu subinteles, dar nimeni nu banuia ca ar putea ajunge impreuna. Marti seara, Andreea Mantea si Liviu Varciu si-au dat intalnire in Centrul Istoric, unde in locul unei discutii la o cafenea, au preferat o plimbare cu saormele in maini. Nu era insa decat inceputul unei seri mai lungi, pentru ca dupa scurta promenada, Liviu i-a luat in gluma geanta vedetei de la Kanal D si i-a spus ca si-o poate recupera doar daca il insoteste la mall. Bruneta nu a ezitat foarte mult, astfel ca la ora 20.30 ea si fostul sot al Adelinei intrau impreuna in sala de cinema dintr-un mall bucurestean. Au ales o comedie, “Jaf la turnul mare”, cu Eddie Murphy in unul dintre rolurile principale, unde nu se stie daca au ras cu pofta, ca restul spectatorilor, sau au fost ocupati cu altceva.

Monica Tatoiu si-a aratat chilotii in direct la televizor: “Fetelor, nu mai purtati tanga, puteti face cancer!”. Monica Tatoiu este la moda! Nu se jeneaza sa declare ca poarta lenjerie intima sexy pe care a cumparat-o din America, in mare parte. Monica a fost de acord sa isi expuna lenjerie intima pentru camerele de luat vederi. “Eu sunt moarta dupa ciorapii cu banda pe care ii iau din strainatate pentru ca aici nu gasesti de calitate. Toate femeile poarta chiloti si trebuie sa poarte sutien daca nu vor sa fie acuzate de hartuire sexuala. Pentru barbati, mai bine fac cadou o pereche de ciorapi cu banda. Pe acestia i-am luat de la Paris si am mai multe culori. Si inca ceva, fetelor! Nu mai purtati chiloti tanga pentru ca puteti face cancer. Se preseaza centrii nervosi din zona inghinala si faci cancer. Iar chilotii negri iti strica chakra. Am si chiloti roz cu buline, si verzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *