Ramona Gabor a uitat de unde a plecat si are pretentii exagerate la joburile din provincie: “Vreau bilet de avion si cazare la patru stele”. Cenusareasa la Bacau, Ramona Gabor a facut tot ce i-a stat in putinta ca sa se transforme in printesa la Bucuresti. Desi in urma cu patru ani, cand a venit in Capitala, a pasit timid in lumea modellingului, acceptand atat ofertele de a prezenta lenjerie intima, cat si onorariile modeste, doar de dragul notorietatii, iata ca acum situatia s-a schimbat radical. Influentata, probabil, de vacanta petrecuta pe iahtul milionarului bulgar Chavdar Alexandrov, la Cannes, care a ajutat-o sa vada viata cu alti ochi, si de faptul ca a castigat destul de usor sume importante ducandu-se sa vorbeasca despre divortul surorii ei pe la diverse emisiuni televizate, Ramona are acum pretentii exagerate. Desi nu are un job stabil, care sa-i asigure un venit lunar consistent, iata ca bruneta isi permite luxul de a accepta doar evenimentele si prezentarile de moda dupa o lista de cereri care starnesc multe semne de intrebare si de exclamare.

Raicu s-a bagat in fata la inaugurarea unui magazin. Vedetismul Andreei, mai convingator decat sarcina Elenei. Andreea Esca, Laura Cosoi, Adela Popescu, Dana Rogoz, Andreea Raicu si Elena Gheorghe si-au petrecut seara la mall, la evenimentul de lansare a unei colectii vestimentare. Desi nimic nu parea in neregula, ultimele doua au devenit protagonistele unui episod hilar. Andreea Raicu a ajuns prima la “locul faptei” si, cand a vazut puhoiul de lume care astepta cuminte sa intre in magazin, intre garduletele montate de organizatori, s-a speriat si s-a retras intr-un loc mai linistit. Ca o diva ce se respecta, Raicu a pus mana pe telefon si a apelat numarul unei persoane care ar fi putut sa o scuteasca de umilinta de a sta la rand cu poporul. Si strategia a mers. Dupa ce a cerut cateva instructiuni si a scanat zona pentru a se orienta, prezentatoarea de la Prima TV a indreptat spatele, si-a tuguiat buzele si a taiat coada, ignorand privirile si comentariile celor care o formau.

Massimo Brambati a fost luat cu asalt. Ea vrea sa ii ia locul lui Catrinel Menghia! Ruptura dintre Catrinel Menghia si Massimo Brambati a fost primita cu bucurie de romance. Dupa ce au aflat din CANCAN ca italianul a fost parasit in urma cu sase luni si ca a incercat sa agate o alta tanara pe un site de socializare, acestea au dat navala pe contul fostului fotbalist. La cateva ore dupa aparitia articolului, Brambati avea adaugate peste 25 de noi femei intre prieteni. Ce aveau in comun acestea? Toate erau romance. Printre ele se numara si Daniela Schneider. Stabilita in Germania, aceasta este cunoscuta pentru cateva colaborari pe care le-a avut cu RTL, RTL 2 si VIVA. Bruneta are si un site pe care tine legatura cu fanii si unde are postate cateva pictoriale realizate in ultimii ani. Pentru Daniela, insa, concurenta este foarte puternica, Brambati primind propuneri si de la femei de afaceri care locuiesc in Italia sau de la manechine din Romania.

Am gasit arma de foc a cantaretei. Uite ce pistol tinea in casa Madalina Manole!
In luna octombrie a anului trecut, politistii ilfoveni s-au sesizat ca, dupa moartea Madalinei Manole, sotul acesteia, Petru Mircea, a mostenit un pistol cu gaze marca Walther, care fusese detinut de cantareata. Ca urmare, acestia au mers la vila din Otopeni in care s-a stins artista, ca sa ridice pistolul, in conditiile in care Petru Mircea nu figura in baza de date ca posesor al vreunui permis de portarma. Potrivit legii, barbatul a fost amendat cu 1.000 de lei, iar arma a fost confiscata si lasata in custodia unui armurier autorizat, Petru Mircea urmand s-o ia inapoi in momentul in care si-ar fi depus actele pentru obtinerea unei autorizatii si ar fi intrat in legalitate.

Cioaca si-a dus noua iubita pe “Drumul Elodiei”
. In urma cu doua zile, paparazzii CANCAN l-au reperat intamplator pe Cristian Cioaca in parcarea unui hipermarket Lidl din Pitesti. Insotit de noua lui iubita, Cioaca impingea un carucior in care se aflau doua sticle de ulei, doua pungi de faina si… mai multe lumanari tip candela. In mod bizar, dupa ce a asezat cumparaturile in portbagajul masinii sale, politistul a demarat, indreptandu-se spre marginea orasului, pe drumul catre Brasov. Acelasi drum despre care anchetatorii spuneau, acum patru ani, ca l-ar fi urmat Cioaca in noaptea disparitiei misterioase a sotiei sale, Elodia Ghinescu. Incercand sa afle de ce merge politistul pe traseul Pitesti – Campulung – Brasov, cu mai multe candele in portbagaj, paparazzii nostri au decis sa-l urmeze. In apropiere de Campulung, pe la Stoenesti, Cioaca a tras brusc pe dreapta. A scos din masina uleiul, faina si candelele si le-a asezat meticulos in rucsac, iar iubita lui s-a “inarmat” cu un PET de cinci litri de apa plata.

Milionarul de la loto este preocupat de siguranta familiei sale: “Sunt speriat”
. Imediat ce a parasit miercuri seara sediul Loteriei Romane, proaspatul milionar nu a rezistat si a scos din banca o mica parte din avere. Abia pe drum si-a dat seama ca poate fi oricand tinta unui jaf si a apelat la ajutorul politiei, suspectand ca este deja urmarit. Dupa ce a petrecut cu familia si prietenii, iar euforia momentului a pierit, castigatorul a ramas toata ziua de ieri inchis in casa, avand acum grija banilor si siguranta familiei sale. Cu toate acestea, el a stat de vorba, in exclusivitate, cu reporterii CANCAN: “Ma simt ingrozitor de obosit. Sunt speriat. O vreme o sa ma retrag undeva la tara. Apoi s-ar putea chiar sa plec din Romania”, ne-a spus omul.

Dialoguri incendiare între Andreea Mantea şi Liviu Vârciu: “Nu voiai să mă foloseşti când mă chemai la tine acasă?” Liviu a pus ochii pe ea încă de la prima invitaţie în platoul CANCAN TV, dar nu şi-a imaginat că dorinţa va deveni realitate. La nici două săptămâni, au ajuns să fie împreună, iar acum deja şi-au făcut planuri pentru sărbători. “De la cârnăciorii aştia a început nenorocirea. Nu mai mănânc în viaţa mea că aduc ghinion. Aştia m-au dat în vileag. E prima dată când nu am văzut că sunt urmărit de paparazzi. Nu ai cum să fi urmărit de la intrarea la restaurant, până am ajuns acasă. Nu ai cum să nu îţi dai seama, dar uite că s-a întâmplat. Mi se pare foarte dubios şi aş vrea să îmi jure şi Andreea că nu ştia nimic despre această urmărire. Nu era frumos să puneţi mâna pe telefon şi să îmi spuneţi că sunt filmat de paparazzi? Aşa ştiam şi eu, poate o ciupeam, poate îi făceam mai multe. Oricum, Andreea e o femeie frumoasă. Chiar azi, un prieten de-al meu m-a rugat să nu mă mai întâlnesc cu fata asta, pentru că e îndrăgostit de ea. Mi-a zis să fiu cuminte, să nu îmi bat joc de ea”, a dezvălui Liviu Vârciu la CANCAN TV de la Kanal D.

Adela Popescu a sărutat-o pe gât pe Dana Rogoz! Uite ce senzuale sunt goale în timp ce se ating suav! Adela şi Dana s-au fotografiat în ipostaze tandre, purtând ţinute de seară, dar şi dezbrăcate. Ca tabloul să fie complet, cele două au fost imortalizate ca două amante ce trăiesc o iubire perfectă. Priviri pline de iubire, atingeri tandre şi chiar săruturi pasionale pe gât au completat un tablou pentru care orice bărbat ar da totul doar ca să fie cât mai aproape de cele două dive. Ţie îţi place cum îi stă Adelei şi Danei dezbrăcate, îmbrăţişate şi sărutându-se?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *