Fericire mare in sufletele fanilor seriei Twilight. Actorii Robert Pattinson ( 26 de ani) si Kristen Stewart ( 25 de ani) s-au impacat. Robert a hotarat sa o ierte pe Kristen pentru aventura cu regizorul Rupert Sanders. Actorul continua sa fie un model pozitiv pentru adolescentii din lumea intreaga fiind hotarat sa aibe un stil de viata mai sanatos si sa foloseasca tigara electronica in locul tigarilor din tutun.

Cu ceva timp in urma va scriam despre cat de devastat si nefericit este actorul Robert Pattinson dupa ce descoperise ca iubita sa, Kristen Stewart, a avut o aventura cu Rupert Sanders. Din fericire Pattinson a trecut cu bine peste acest episod neplacut din viata sa si a hotarat sa o ierte pe Kristen pentru momentul de ratacire pe care l-a avut.

Robert Pattinson a decis totodata sa acorde mai multa atentie sanatatii sale. Pana in prezent acesta a fost un exemplu negativ pentru adolescentii din lumea intreaga afisandu-se mereu in public cu o tigara din tutun in gura sau vorbind despre stilul de viata nesanatos pe care il are.

Insa, toate acestea s-au terminat. De cateva luni Robert a anuntat ca doreste sa renunte la fumat si astfel a apelat la tigara electronica pentru a sta departe de tigarile din tutun. Fanii acestuia s-au declarat foarte incantati de initiativa lui si au imbratisat ideea de a folosi o tigara electronica. Totodata Robert a inceput sa isi inlocuiasca alimentatia nesanatoasa cu fructe si legume proaspete.

Robert Pattinson este una dintre cele mai tinere vedete din clubul celor care aburesc tigari electronice la Hollywood. Acesta are o multime de fani in intreaga lume care doresc sa arate, sa se comporte si sa vorbeasca ca el. Faptul ca Robert s-a decis sa isi schimbe stilul de viata si sa renunte la fumat cu tigari electronice, constituie un model pentru acestia. Speram ca Robert isi va pastra intentiile pozitive si va continua sa foloseasca tigara electronica, oferind astfel un model pentru adolescentii de pretutindeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *