Cand critici au prevazut aparitia unui nou ceas de la Kyle Stults, nimeni nu a crezut ca acesta o sa apara imediat dupa aceasta, ceea ce inseamna ca designerul doreste sa lanseze o noua gama de ceasuri barbatesti cat mai repede posibil si zvonurile au fost cu atat mai intemeiate pentru ca ca noul HYT H1 este de acum inainte pe piata.

Aceasta noua lansare a uimit pe toata lumea deoarece Kyle Stults a anuntat ca vrea sa intre in lumea creatorilor de ceasuri doar cu 6 luni in urma iara acest lucru da de inteles ca el lucra mai de mult timp la acest proiect, astfel luand nastere magnificul ceas sport HYT H1.

Noul ceas HYT isi trage numele de la Hydro Mechanical Horologist iar tot ce este creat de aceast designer sunt ceasuri barbatesti si care au ca principiu de functionalitate lichidul din interior care vine pentru a ajuta perioada lunga de folosinta fara a necesita baterie.

Kyle Stults spune ca o sa aiba cel putin 7 premiere cu noul HYT inregistrand noi tehnoligii dar si inovatii in domeniul sporturilor subacvatice, ceasul utilizand in lichid intern, acesta are cea mai mare rezistenta sub apa din gama ceasurilor de mana.

HYT H1 poate fi comandat in 3 carcase si culori implicit, una din titan integral, cea de-a doua tot din titan dar imbracat intr-un material negru de planstic numit DLC, iara cea de-a treia carcasa este confectionata din au rosu.

Carcasele o sa masoare 48 de milimetri in diametru si 18 milimetri in grosime dar inca lucrurile nu sunt bine stabilite pentru modelul cu aur rosu. Bineinteles punctual cel mai atractiv al ceasurlui este lichidul verde-galbui care sepoate observa de jur-imprejurul cadranului si care ofera un aspect unic si nemaintalnit pana acum la ceasurile de mana.

Noul model foloseste lichidul pentru a realiza indicarea de ore si aste se face cu autorul unui cilindru care se misca in mijlocul cadranul. Minutele sunt indicate pe un cadran mai mic care este centrat pe mijloc iara in partea de joc gasiti indicatorul de secunde. Acest ceas este dedicate in special colectiilor de ceasuri barbatesti deoarece imiti si pistoanele unei masini , acestea fiind de fapt motorul care tine in viata aceasta capodopera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *