Cliromizorul ego-t este un accesoriu foarte important pentru o tigara electronica. Este foarte apreciat de catre fumatori deoarece nu foloseste fibre de umplere precum cartomizoarele. Cliromizoarele pot retine o cantitate egala e elichid ca si cartomizoarele, insa cliromizoarele ego-t pot retine cantitatea dubla de elichid.

Cliromizorul unei tigari electronice este un recipient mic cu un element de incalzire, asemanator cu un atomizor. Elementul de incalzire are un fitil care patrunde in recipientul cliromizorului, unde inmoaie elichidul. Atunci cand este aplicata si presiune asupra cliromizorului, acesta vaporizeaza elichidul.

Datorita popularitatii sale, cliromizoarele se gasesc la majoritatea tigarilor electronice. Sunt disponibile modele de cliromizoare pentru tigarile electronice 510, 808d si eGo. Recipientul incolor ofera fumtorului posibilitatea de a vedea nivelul de elichid pe care cliromizorul il contine. Atunci cand este nevoie, cliromizorul trebuie umplut cu elichid.

Ce este cliromizorul eGo-T

Cliromizorul eGo-T este un produs original Sailebao, care ofera multiple avantaje si o experienta a fumatului foarte placuta si apropiata de cea reala, cu tigari cu tutun. Cliromizorul eGo-T este un produs calitativ, ideal pentru toate tigarile electronice care functioneaza cu baterii eGo. mai multe detalii

Despre Tigari electronice

Tigara electronica, consumabile si accesorii tigari electronice.
Magazin online de tigari electronice, consumabile pentru tigara electronica DSE 901, DSE 510 si tigara electronica eGo, oferim accesorii pentru tigari electronice cu livrare rapida in toata tara la cele mai mici preturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *