Este vara iar caldura din ce in ce mai mare ne trimite cu gandul la mare, ne imaginam stand pe un sezlong la plaja alaturi de o bere rece si de o tigara electronica. Tigara electronica Nr 1 vine cu promotii la tigari electronice pe intreaga perioada a verii. Profitati de preturile speciale la modele de tigari electronice si beneficiati de discount-urile oferite de programul nostru de fidelizare.

Tigara electronica Elipse Vipercig face parte din cea mai noua generatie de tigari electronice. Cu un design aparte, Tigara electronica Elipse Vipercig Lipstick este conceputa dintr-un material foarte placut la atingere. Cei care doresc sa achizitioneze un Kit Tigara electronica Elipse Vipercig beneficiaza de o reducere de 13% (45 de lei).

In kit aveti incluse urmatoarele: 2 tigari electronice Elipse Vipercig (respectiv 2 baterii + 2 atomizoare), 1 incarcator USB + adaptor de priza, 5 rezervoare reincarcabile cu lichid, 1 capac special pentru sticluta cu lichid (cu varf pentru incarcarea facila), 1 lichid de 30 ml la alegere DEKANG sau Liqua Vipercig, toate impachetate intr-o cutie de cadou.

Tigara electronica Ego XXL este unul dintre cele mai apreciate modele de tigari electronice. Acum va puteti bucura de Kit-ul complet Ego XXL la un pret special beneficiand de o reducere de 32% (104 ron).

In kit aveti incluse urmatoarele: 1 atomizor, 2 baterii, 1 incarcator de priza+ incarcator USB, 5 rezervoare reincarcabile cu lichid, 1 lichid de 30 ml la alegere DEKANG sau Liqua Vipercig, toate impachetate intr-o cutie de cadou.

Tigara electronica Ego Tank este unul dintre cele mai revolutionare modele produse de Sailebao. Aceasta a fost prima tigara electronica ce foloseste sistemul TANK. Achizitionand Kitul complet Ego Tank beneficiati de o reducere de 6% (20 de ron).

In kit aveti incluse urmatoarele: 2 tigari electronice (respectiv 2 baterii + 2 atomizoare), 1 incarcator de priza+1 incarcator USB, 8 rezervoare reincarcabile cu lichid, 1 lichid de 30 ml la alegere DEKANG sau Liqua Vipercig, toate impachetate intr-o cutie de cadou.

Profitati de reducerile verii la tigari electronice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *