Indeajuns de rezistenta cat sa te insoteasca oriunde. Noua camera video Oregon Scientific ATC9K HD este construita special pentru entuziastii sporturilor extreme si profesionistii care doresc sa captureze orice moment din actiune – pe partii, valuri sau pe drumuri (fie ele cele forestiere).

Nu numai ca inregistreaza la inalta calitate FullHD 1080p, dar si fotografiaza la o rezolutie de 5 MP. In plus, senzorul GPS optional poate masura fortele gravitationale si timpul petrecut in aer in fiecare saritura cu bicicleta sau placa de snowboard.

O gasiti pe eMag.ro – Pret: ~1000 lei

Rezistenta la socuri si la apa (pana la 20m)
Designul special face aparatul rezistent la socuri si apa – la o adancime de pana la 20m. Astfel, aparatul este partenerul ideal pentru inregistrarile video extreme de pe pamant, apa sau din aer. Este singura camera video care poate inregistra pana la 20m sub apa fara necesitatea instalarii unei carcase speciale. In plus, aparatul accepta carduri de memorie MicroSD cu capacitate de pana la 32 GB.

Posibilitati de montare – Oregon Scientific ATC9K HD

Conecteaz-o la PC/Mac sau vezi filmele direct pe TV-ul HD
Ecranul LCD incorporat si indicatorul laser te ajuta sa indrepti camera exact unde doresti – pentru cele mai bune cadre. De asemenea, ecranul iti permite sa vezi clipurile video inregistrate anterior.
Camera video vine insotita de un cablu USB ce permite atasarea aparatului la un sistem PC sau Mac si un cablu HDMI pentru vizionarea filmelor direct pe televizorul HD din dotare.

Localizare prin GPS
ATC9K HD poate fi utilizat impreuna cu un modul GPS optional marca Oregon care iti permite sa inregistrezi ruta, sa verifici viteza de miscare si distanta calatorita. Apoi, cu ajutorul software-ului special livrat impreuna cu camera video Oregon poti vizualiza alaturi de clipul video si o harta (Google Maps) care iti prezinta toate informatiile mentionate anterior.

Accesoriile livrate impreuna cu Oregon Scientific ATC9K HD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *