Pentru ca sunt foarte multe firme care ofera hosting sau pe romaneste gazduire web dar si domenii, mi-am propus sa va prezinta cateva dintre firmele cu care eu am lucrat si lucrez in prezent.

In plus experienta acumulata cu aceste firme de hosting pe parcursul a mai multor ani imi pot permite sa va ofer si consultanta in vederea alegerii unui pachet de hosting, domeniu, platforma etc, care sa va avantajeze total.

Daca aveti nevoie de o informatie legata de alegerea unei gazduiri compatibile cu necesitatile Dvs. sau unde sunt cele mai mici preturi de domenii sau ce firma ofera servicii de web design la standarde inalte imi puteti cere acest lucru prin formularul de pe pagina de contact.

1. Hosting de la Hostgator

Hostgator este o companie de top, printre primele 10 din lume avand pana in acest moment peste 1.300.000 de site-uri gazduite.

Acestia ofera 3 pachete de gazduire pe SHARED cPanel LINUX:

1. Hatchling – banda si spatiu nelimitatat, posibilitatea de a tine 1 singur domeniu, adrese de e-mail nelimitate si subdomenii, totul la un pret lunar de 4,95 USD.

2. Baby -banda si spatiu nelimitatat, posibilitatea de a tine un numar nelimitat de domenii, adrese de e-mail nelimitate si subdomenii, totul la un pret lunar de 7,95 USD.

3. Business-banda si spatiu nelimitatat, posibilitatea de a tine 1 singur domeniu, adrese de e-mail nelimitate si subdomenii + SSL gratuit, IP dedicat , totul la un pret lunar de 12,95 USD.


La toate pachetele aveti multe alte avantaje dar ar trebui amintit si faptul ca aveti suport online NON-STOP si super reduceri care pot ajunge pana la 20% din pretul pachetului.

HostGator ofera si produse pentru cei care doresc sa fie resseleri sau pentru cei care doresc gazduire pe servere dedicate, pentru a vedea intreaga oferta va rugam sa intrati aici!

Daca nu sunteti multumiti de serviciile lor in 45 de zile atunci ei va returneaza suma platita.

Pentru a plasa o comanda poti apasa pe pachetul care te intereseaza sau pe banner-ul de mai sus!

2.Hosting de la LunarPages

Cei de la LunarPages ofera hosting pe servere Linux dar si Windows, la toate pachetel majoritatea resurselor sunt nelimitate si se pot personaliza in functie de necesitatile clientului. In plus daca comanzi aici gazduire pe un server ASP/Windows primesti GRATUIT 3 luni de gazduire web.

LunarPages au pachete de la 4,95 USD pana la 21,95 USD pentru conturi SHARED iar pentru servere dedicate si VPS, 79 USD si respectiv 39.95 USD.

Lunarpages.com Web Hosting

Pentru a putea vizualiza intreaga oferta a companiei internationale de hosting LunarPages.com va rugam sa accesati banner-ul de mai sus!

3. HostRocket

HostRocket au in aceasta perioada o super oferta, asta inseamna ca primesti 6 luni de hosting Gratuit daca cumperi un pachet pe 2 ani de zile, pretul lunar pentru acest pachet este de 4,99 USD.


Daca doresti un server dedicat atunci ai un pret bomba de 99,99 usd pe luna pentru un server cu urmatoarele caracateristici: AMD 1, 80GB, 512MB,2.1GHz Athlon X2 64 bit, pentru mai multe informatii despre restul pachetelor esti invitat sa accesezi bannerul de mai sus sau apasa aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *