Incepand de azi incepe un nou ciclu astral, odata cu intrarea soarelui in zodia Berbec. Asta ne va aduce mai multa initiativa, creativitate si dorinta de a ne apuca de planurile noastre cu mai mult optimism. Totusi e mai bine sa nu fim chiar atat de nerabdatoare si sa asteptam acele clarificari pe care ni le dorim atat de tare.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE

Trebuie sa treci la nivelul urmator. Fie ca este vorba de relatia cu partenerul, fie ca vorbim de aspecte personale, trebuie sa iti faci timp pentru acele aspecte ale vietii tale pe care se pare ca le-ai cam neglijat. Nu actiona impulsiv chiar daca vei fi provocata, pentru ca vei avea de pierdut.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE

Vrei sa fii in centrul atentiei si asta se va intampla, cu riscul de a supara anumite persoane de langa tine. Poate fi vorba chiar de aparitiile tale in cercurile de prieteni unde vei straluci ca un adevarat star si, prin prezenta ta, vei acapara toata atentia. Totusi nu te lua prea in serios pentru ca risti sa strici niste prietenii mai vechi.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI

Te simti impinsa de la spate sa faci diverse lucruri pe care chiar nu le doresti. Vei opune ceva rezistenta, dar odata pornita pe un anumit drum chiar va fi usor pentru tine sa faci ceea ce altii asteapta de la tine. Oricum nu te critica prea tare si incearca sa fii ceva mai blanda cu tine insati.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE

E ca si cum ti se ridica o greutate de pe umeri si toate indoielile pe care le-ai avut pier. Atentie totusi la anumite discutii pe care le directionezi pe un curs pe care chiar nu il doresti. Mai bine ai fii atenta la cum formulezi anumite cereri si pareri decat sa tragi ponoasele, mai tarziu.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE

Sunt lucruri importante pe care doresti sa le faci acum. Nu vrei sa astepti aprobarea nimanui si nici sa ceri voie sa faci ceea ce iti doresti. Esti cam nerabdatoare si asta iti va crea probleme.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST

Simti ca toate elementele unui puzzle incep sa se aseze acolo unde trebuie si esti dispusa sa mergi pana in panzele albe ca sa reusesti ce ti-ai propus. E bine sa te gandesti la consecintele unor actiuni pe care vrei sa le intreprinzi si mici retineri ar trebui sa ai. Analizeaza tot si incearca sa nu provoci discutii care nu te vor duce nicaieri.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

Preferi sa-ti pastrezi sentimentele pentru tine si vei crea o aura de mister ce va plana asupra ta. Cineva apropiat va incerca sa afle mai multe si te vei simti inconfortabil, asa ca, poate avea loc o discutie mai aprinsa.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Vei fi pusa in situatia de a juca un rol minor in anumite situatii din acest week-end. Important este ca nu prea te deranjeaza sa fii vioara a doua si te lasi dusa de val. Totusi asta nu inseamna sa nu iti spui parerea si sa nu iti protejezi interesele. Fii onesta cu cei apropiati!

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Te simti nesigura pentru ca toata lumea din jurul tau se grabeste sa faca diverse lucruri si te implica si pe tine in aceasta graba. Tu ai nevoie de putina odihna si sa iti organizezi toate lucrurile care s-au intamplat in aceste ultime saptamani. Ia-ti timpul necesar pentru asta, dar nu goni oamenii apropiati si nici nu incerca sa iti scoti “gherutele”.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE

Vei pierde mult timp incercand sa aperi o cauza pierduta si poti evita multe confruntari neplacute daca ai intelege ca retorica ta este gresita. Vei incerca sa insinuezi catre cineva apropiat acuzatii care nu-si au rostul. Totul va degenera intr-o discutie aprinsa. Mai bine adopta o deschidere fata de parerile celorlalti si atunci vei intelege si unde gresesti.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE

E foarte posibil ca familia sa iti acapareze tot timpul. Nu iti vei putea refuza parintii si nici rudele apropiate asa ca, vei petrece mult timp alaturi de ei si vei incerca sa-i ajuti; chiar daca pentru tine inseamna sa faci lucruri plictisitoare trebuie sa intelegi ca si ei au dreptul sa apeleze la capacitatile tale organizatorice.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE

Esti plina de spontaneitate si vei avea parte de multa distractie in acest week-end. Nu iti propui nimic senzational si totusi lucruri senzationale ti se intampla. Fara sa planifici nimic vei avea un week-end minunat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *