Vreti sa simtiti clar ca aveti pamantul sub picioare si ca va puteti baza pe oamenii apropiati. Incercati sa simplificati cat mai multe lucruri si sa nu va pierdeti in amanunte fara sens. Planurile voastre vor prinde contur atunci cand veti actiona in consecinta.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Incerci sa mentii comunicarea la acelasi nivel ca si pana acum. E posibil sa faci fata unor probleme financiare pe care le vei rezolva doar daca nu te grabesti. Cu partenerul te intelegi foarte bine si simti ca intr-adevar sunteti pe aceeasi lungime de unda. Ceva schimbari la locul de munca, dar acestea nu par sa te afecteze prea mult, din contra.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Te certi cu cineva din familie pentru o suma de bani. Chiar daca ai dreptate nu este cazul sa faci din tantar, armasar. Daca pana acum nu te-ai gandit la niste schimbari de locuinta sau reamenajari, e cazul sa o faci. In curand ti se vor oferi si oportunitati pentru asta.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Daca iti planuiesti o vacanta e cazul ca incepand de azi sa faci ceva prospectii. Nu prea te simti in siguranta alaturi de niste persoane cu care te-ai hotarat sa petreci weekend-ul si de aceea vei regreta ca ai spus da fara sa te gandiesti la consecinte. Totusi, nu este timpul pierdut.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Incearca sa nu spui chiar tot ce gandesti. Uneori, tacerea chiar poate fi de aur. Daca reusesti sa nu te expui foarte mult, vei avea numai de castigat. O suma neasteptata de bani iti poate intra in buzunar dar asta nu inseamna ca trebuie sa o cheltuiesti pe lucruri inutile.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Ai parte de intelegerea neconditionata a partenerului dar asta nu inseamna ca trebuie sa abuzezi de ea. Esti ceva mai sociabila decat de obicei si de aceea iti propui sa te distrezi in acest weekend. Totusi nu uita ca ai si niste indatoriri pe care trebuie sa le indeplinesti.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Chiar daca ai ceva probleme in activitatea pe care o desfasori, asta nu inseamna ca trebuie sa te lasi batuta. E adevarat ca iti doresti ca rezultatele muncii tale sa se vada cat mai repede dar un pic de rabdare nu ar strica. Nu te astepta la recunoasterea unor merite deosebite pentru ceea ce faci.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Ai ceva probleme cu partenerul si asta iti poate afecta activitatea curenta pentru ca nu te prea poti concentra la lucrurile de rutina. Totusi, nu ar strica ceva mai multa incredere in tine si mai ales in rationamentele tale. Vei avea ceva discutii legate de bani dar nu este vorba de un castig ci de o pierdere.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Atentie la persoanele cu care iti doresti sa te parteneriezi. Bazeaza-te pe ceea ce simti si pe ceea ce iti spune instinctul. Nu te subestima chiar atat de tare incat sa te lasi pacalita. Daca este vorba de a spune “nu”, va trebui sa spui “nu”. Nu trebuie sa te intereseze mai departe ce se intampla pentru ca nu este treaba ta, iar implicarile de acest fel nu sunt bune pentru tine.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Iti vei delimita foarte clar limitele azi si nu vei face nimic din ceea ce nu iti doresti sa faci. Cu toate ca o sa ai parte de multe insistente, tu iti vei vedea de ale tale. Te vei afla la un impas, intr-un moment al zilei dar nu vei face nicio concesie nimanui.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Indiferent cat de multe idei ai astazi va trebui tot timpul sa revii la ceea ce trebuie sa faci acum. Nu te lasa distrasa de anumite elemente dintr-o situatie si incearca sa vezi lucrurile asa cum sunt, nu cum iti doresti tu sa fie.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Nu este o zi prea buna pentru a incepe noi proiecte sau sa iti propui asta. Incearca sa iti rezolvi problemele personale in afara timpului de la munca pentru ca altfel vei avea mici probleme cu niste sefi.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Nu este o zi buna la locul de munca pentru ca nu ai chef de munca si iti doresti ca week-end-ul sa inceapa cat mai devreme. Incearca sa scapi cat mai repede de indatoririle pe care le ai si pregateste-te de petrecerile din week-end.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *